Vă prezentăm şase site-uri utile pentru întreaga familie:

Books-express.ro

 

Biblioteca familiei trebuie să fie alcătuită în aşa fel încât să satisfacă preferinţele şi interesele tuturor celor din casă,de la cel mai mic,la cel mai mare. Dacă vă doriţi să vă îmbogăţiţi colecţia de cărţi cu volume interesante,fie că interesele dumnevoastră sunt concentrate în zona afacerilor,a ştiinţelor,fie că vă relaxaţi citind cărţi de lifestyle,romane de dragoste sau romane de ficţiune,librăria online Books-Express.ro vine cu propuneri foarte interesante,la preţuri aproape imbatabile.

Sute de volume vă aşteaptă,în limba română,dar şi în limba engleză,germană sau olandeză,pe rafturile virtuale ale librăriei,indiferent de tipul de lectură care vă atrage. Găsiţi orice dicţionare aici,în cazul în care vă doriţi să învăţaţi o nouă limbă străină,cărţi de bucate,cărţi despre medicină,despre arte sau artişti şi multe altele.

 

Kalenda.ro

 

Pentru o locuinţă confortabilă,pusă la punct în cele mai mici detalii,Kalenda.ro,un distribuitor şi retailer de mobilă,oferă piese de mobilier pentru toate încăperile casei de o calitate foarte bună,la preţuri excelente.

În magazinul online Kalenda.ro,dar şi în showroom-urile localizate în Târgu Mureş,Suceava,Turda şi Cluj Napoca,puteţi găsi mobilă de living modernă,dar şi clasică,bucătării şi dormitoare,mobilier de tineret,dulapuri,fotolii,canapele clasice sau extensibile,colţare clasice,extensibile şi modulare,paturi,mese,scaune ş.a.

 

Autohut

 

Maşina familiei trebuie să meargă întotdeauna strună,pentru ca întreaga familie să ajungă întotdeauna la timp,în siguranţă,la destinaţia dorită. Părinţii merg cu maşina personală la birou,iar cel mic trebuie transportat zilnic la şcoală sau grădiniţă,de aceea este important ca automobilul să fie întotdeauna pus la punct. Autohut.ro este un magazin online care are incluse,în portofoliul său,peste două milioane de piese auto,pentru toate tipurile de maşini-de la produse universale precum antigel,lichid de frână,soluţii de curăţare,la baterii,cauciucuri de iarnă,motoare ş.a. Pe lângă piesele şi accesoriile auto oferite,Autohut pune la dispoziţia clienţilor săi şi un service auto.

 

Led24.ro

 

O alta recomandare foarte bună este magazinul de accesorii auto Led24,de unde puteţi achiziţiona kituri xenon la preţuri avantajoase,leduri auto de calitate,staţii radio,suporturi pentru telefon,proiectoare,DRL-uri,camere auto,sisteme de dat în marşalier ş.a.

Led24 se află de mai bine de şapte ani pe piaţa de accesorii auto,oferind produse de calitate la preţuri foarte bune.

 

Aeroliones.ro

 

Fie că vă doriţi o vacanţă în cuplu,fie una în care să mergeţi în familie,cu tot cu cei mici,primul pas este achiziţionarea unor bilete de avion. Pe platforma Aerolines.ro,care face parte din grupul Eurolines România/TUI TravelCenter,găsiţi bilete de avion către Londra,Roma,Praga,Paris,Bruxelles,Bruges şi către multe alte destinaţii turistice atât europene,cât şi mai îndepărtate. Preţurile biletelor sunt rezonabile,iar site-ul Aerolines.ro vă pune la dispoziţie şi informaţii despre cazare,precum şi despre obiectivele turistice din zonele pe care decideţi să le vizitaţi.

 

Dispotrading.ro

 

Pentru ca afacerea familiei să meargă ca unsă,este important ca lucrurile să fie puse la punct în cel mai mic detaliu. Un mediu curat şi îngrijit este nu numai mai sigur pentru angajaţi,dar le şi stimulează acestora productivitatea,creând un context de muncă propice. Dispotrading.ro este un magazin online care vă pune la dispoziţie,pe lângă echipamente profesionale de protecţie Bucureşti,uniforme de lucru şi articole de unică folosinţă şi produse de curăţenie profesionale. Toate produsele Dispotrading beneficiază de certificate de calitate.