Berbec

Spirit competitiv, încerci să fii mereu cu un pas înaintea celorlalţi, atitudine care te dă de gol în prima instanţă. Nu numai că reuşeşti să faci o impresie proastă, dar unii din prietenii tăi s-ar putea să se transforme în cei mai aprigi inamici. Nu mai vorbim de partenerul de viaţă, care nu o să poată ţine pasul cu tine, motiv pentru care îţi va spune adio în repetate rânduri. Nu ar strica să îţi mai temperezi pornirile instinctuale.

Leu

Eşti prea plină de sine şi, de aceea, tinzi să faci o impresie proastă celor din jur. Încrederea exacerbată în propria persoană te fac să devii cam invidiată în rândul prietenilor, să nu mai vorbim şi de dorinţa de a deţine supremaţia. Încearcă să laşi capul plecat uneori, căci s-ar putea să ai de suferit de pe urma egocentrismului tău.

Balanţă

Ai tendinţa să te retragi, când vine vorba de a cunoaşte oameni noi, care nu îţi plac. Fie că nu vorbeşti, fie că spui în faţă ceea ce crezi, s-ar putea să nu faci o impresie prea bună oamenilor din viaţa ta, indiferent de tactica la care apelezi. În astfel de situaţii în care eşti nevoită să convieţuieşti cu persoane pe care nu le agreezi, e mai bine să menţii pacea sau echilibrul.

Săgetător

Uneori, te consideri prea bună pentru a sta cu oricine şi, de aceea, ai tendinţa să fii respingătoare. Nu eşti o persoană complicată, dar din cauza faptului că te simţi prea plină de sine, îi vei îndepărta pe cei dragi din preajma ta. Încearcă să te faci mai plăcută, asta pentru că diplomaţia te va ajuta mult în viaţa şi, mai presus de toate, renunţă la falsitate.

Capricorn

Nu încerca să pretinzi ceva ce nu eşti. Egoul tău este mult prea mare şi îţi place să te lauzi mai tot timpul cu ceea ce ai realizat. Uneori, ai toate meritele, însă alteori, îţi construieşti o imagine pe meritele altcuiva. Acest lucru te poate costa dizgraţia prietenilor tăi.

Peşti

Pentru tine, chiar nu contează dacă cineva te place sau nu. Nu eşti genul de persoană care să îşi facă griji de prima impresie pe care o lasă, ci pur şi simplu îţi place să trăieşti în lumea ta. Dacă oamenii nu te consideră sociabilă, înseamnă că e doar punctul lor de vedere. Tu îţi vei vedea în continuare de viaţa ta, fără să te afecteze prea mult.

Sursă foto: www.entrepreneur.com