Vara,mai mult ca niciodată,accesoriile atrag atenţia. Ne îmbrăcăm cât mai lejer,căutând confortul şi încercăm să compensăm cu un colier sofisticat,cu ochelarii de soare de care cu greu ne despărţim,cu pălăria care poate scoate din anonimat orice ţinută. Oare,vara asta,ce s-o mai purta?

Eşarfe pentru păr

Pentru păr,designerii au propus nenumărate modele de accesorii. Bentiţe de toate felurile,agrafe de toate dimensiunile. O noutate a acestei veri sunt eşarfele sau baticele care acoperă părul. E permis orice,atât timp cât te avantajează. Îndrăzneşti să porţi un turban?

Sezonul pălăriilor

Nu doar că te apără de razele unui soare puternic,dar este şi must have-ul sezonului. Pălăria are diferite forme şi diferite dimensiuni,dar preferatele designerilor au fost cele cu boruri largi,care îţi acoperă cât mai mult din faţă. Pălăriile acestei veri au materiale moi,iar culoarea-vedetă este bejul. O tendinţă a verii 2011 este pălăria de paie,purtată nu doar la mare,ci şi în oraş. Pune-ţi la gât un colier preţios,aşa cum recomandă celebra Vivienne Westwood.

Curele duble pentru un look original

Se poartă pe deasupra cămăşilor sau rochiilor şi se răsucesc de două sau de trei ori. Sau pur şi simplu se pun două curele de culori diferite. Rămân în tendinţe cele pe bej. Dar pentru că vara 2011 este una a culorilor tari,alege modele pe verde strident,galben,turcoaz,roşu etc. Nu uita că centurile late au dispărut din tendinţe,vara asta purtăm curele subţiri.

Ochelarii de soare nu trec neobservaţi!

Vei fi în tendinţe atât cu ochelari de soare mici şi rotunzi,cât şi cu ochelari mari şi rotunzi. Ramele din plastic au diferite culori,fie maro sau bej,fie culori stridente. Lentilele sunt mai ales bej,maro sau chiar în nuanţe de galben. O atracţie a acestei veri sunt ochelarii de inspiraţie vintage. Nu uita să-i alegi în funcţie de forma feţei tale. Şi să aibă,într-adevăr,factor de protecţie!

Toate sandalele sunt la modă!

Când priveşti tendinţele propuse de desingneri,ai impresia că toate sandalele sunt la modă. Sandale cu talpă joasă,sandale cutoc cui,sandale cu platformă,sandale să fie! De orice culoare,cu ţinte,lanţuri sau franjuri. O noutate a verii o reprezintă sandalele-bijuterie,cu pietre preţioase. Dar cum costă destul de mult,mai bine mergi la sigur cu o pereche de sandale cu model floral!

Coliere,mărgele,bijuterii

În această vară,alege colierele masive,de orice model! Lanţurile lungi rămân în tendinţe. Nu dai greş nici cu mărgelelele mari,colorate,din plastic sau din lemn. Poartă brăţări supradimensionate,cercei lungi,inele cu pietre mari.

Genţile acestei veri sunt numai culoare!

În vara asta,genţile vor atarge toate privirile,pentru că au culori foarte puternice. Atunci când îţi cumperi o geantă pentru acest sezon,nu va trebui să ţii cont de dimensiuni,ci de imprimeu sau de culoare. Cu cât mai strident,cu atât mai bine,par a spune tendinţele lui 2011. Alege din ele doar ce ţi se potriveşte!

Vezi galerie foto AICI