Pâinea integrală din grâu

Deşi este mult mai bogată în fibre decât ovăzul sau quinoa,lipsa grăsimilor şi a proteinelor poate creşte senzaţia de foame la scurt timp după masă. Deci,oferă un plus de calorii,pentru a te simţi sătulă mai mult timp. Adaugă unt de arahide sau chiar felii de avocado,data viitoare când ai pâine integrală în meniu. Nu uita de aportul de grăsimi sănătoase.

Sucul de fructe

Fructele conţin o mulţime de vitamine,minerale şi fibre,dar zero proteine ​​sau grăsimi,de aceea,oamenii reuşesc să aibă arderile mult mai intense. Totuşi,fără cea mai mare parte din fibrele din carne,sucul te poate lăsa cu sentimentul că nu ai mâncat nimic. În schimb,poţi mânca fructele amestecate cu iaurt şi fulgi de ovăz,pentru un plus de energie şi o senzaţie de saţietate mai îndelungată.

Smoothieuri verzi

Pot fi scăzute în calorii,bogate în zaharurişi lipsite de proteine ​​şi grăsimi,ceea ce te face să te simţi înfometată la scurt timp după ce ai consumat un smoothie verde.  Adaugă jumătate de avocado sau o lingură de unt de arahide,pentru ca smoothieurile să îţi ţină de foame mai mult timp.

Albuşurile de ou

Deşi fiecare albuş conţine 3 până la 4 grame de proteine,asta nu te va ajuta nicidecum să scapi de foame. Deci,atunci când faci omletă,foloseşte oul întreg. Gălbenuşul conţine substanţe nutritive sănătoase,cum ar fi luteină pentru ochi,proteine ​​şi grăsimi sănătoase.

Citeşte şi:De ce este importantă vitamina B5 pentru organism

Lactate fără grăsimi

În timp ce iaurturile şi laptelefără grăsimi sunt mai sărace în calorii,aportul lor nutritiv scade foarte mult. Deoarece nu există grăsimi care să încetinească descompunerea zahărului [lactoza],care este prezentă în mod natural în lapte,te vei trezi înfometată foarte rapid. Deci optează pentru lactatele integrale şi iaurt grecesc.  

Murăturile

Muraturile provoacă sete şi,ca rezultat,te vei simţi înfometată.

Citeşte şi:4 obiceiuri surprinzătoare care accelerează pierderea de grăsime

Biscuiţi din cereale integrale

Biscuiţii din cereale integrale oferă o doză de fibre sănătoase,dar nu ţin de foame. Pentru a completa cu necesarul de grăsimi şi de proteine,adaugă felii de somon afumat sau o lingură de humus.