Iată ce să mănânci ca să fii în formă în această vară!

Guave pentru o piele tânără

Acestea sunt benefice pentru piele,deoarece sunt bogate în antioxidanţi care contracarează radicalii liberi din organism. Acestea deteriorează pielea,lăsând aspectul unui pieli îmbătrânite. Guave sunt,de asemenea,bogate în vitamina C- au de 5 ori mai multă vitamina C,decât un suc de portocale.

Apă şi legume pentru unghii

Dacă vrei să ai nişte unghii sănătoase,bea multă apă,în fiecare zi. De asemenea,pentru unghii frumoase este important să consumi şi numeroase proteine. Prin urmare,mănâncă multe legume şi fructe,în special pe cele care sunt colorate. Dacă nu eşti vegetariană,răsfăţă-te cu supe de curcan,care au doar 151 de calorii pe porţie. În felul acesta,îţi păstrezi silueta.

Ouă pentru păr

Consumă ouă fierte sau în omlete,pentru un păr frumos şi strălucitor. Ouăle conţin fier,ce ajută la prevenirea căderii lui,şi sulf,cu ajutorul căruia părul rămâne moale şi neted. Dacă nu vrei să consumi ouă,sparge unul şi aplică-l pe păr. Spală-te pe cap după o oră. Părul tău va arăta ca şi cum ai petrecut o zi la salon.

Spanac pentru ochi

Spanacul este bogat în luteină şi zeaxantină. Luteina protejează retina şi cristalinul,ajută la creşterea acuităţii vizuale pe timp de noapte şi poate împiedica uscarea conjunctivei şi a corneei. Luteina şi zeaxantina sunt două carotenoide,care reduc riscul apariţiei cataractei şi a degenerescenţei maculare.

Sfecla te scapă de grăsimi

Sfecla roşie conţine betaină,care este un agent bioactiv,ce ajută la descompunereagrăsimilor. Sucul de sfeclă ajută la scăderea nivelului de colesterol şi la o bună digestie. Este bine să-l consumi dimineaţa.

Banane pentru o piele tânără

Uită de implanturile cu colagen şi consumă banane. Fructele sunt bogate în vitamina A,B şi E şi menţin elasticitatea pielii. De aceea este bine să le incluzi în regimul tău alimentar.

Varză roşie pentru curăţare internă

Varza roşie conţine sulf şi iod,care ajută la detoxificarea organismului. Aşa cum te speli pe corp în fiecare zi pentru a scăpa de poluare,şi organismul tău are nevoie de o curăţare regulată pentru a scăpa de toxine.


Citeşte şi:

Avantajele şi dezavantajele dietei cu varză

3 variante de meniuri dietetice gustoase şi săţioase