DETOX ŞI DRENAJ

Gerlinéa Drenaj Apa este o băutură cu cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant), brusture (detox), urzică moartă albă şi creţuşcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), ceai verde (acelerează metabolismul, topeşte grăsimile). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 29,3 lei/500 ml.

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură din păpădie (detox), coacăz negru şi ceai verde (sprijinã funcţiile de eliminare ale organismului) şi frunze de măslin (antioxidant). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Gerlinéa Shot Detox Anghinare este un concentrat din frunze de anghinare, detoxifiant, susţine funcţia hepatică, ajutând la slăbire. Cu suc concentrat de mere. Plan pentru 7 zile.Consumă-l de preferinţă rece. Preţ recomandat: 37,90 lei/70 ml.

Arde şi eliminăgrăsimile, accelerează metabolismul

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază de plante din frunze de nopal şi mate, cu efect de ardere şi eliminare a grăsimilor. Plan pentru 2 săptămâni. Preţ recomandat: 31,42 lei/28 cpr.

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar pe bază de plante: guarana, mate, brusture şi fenicul, care te slăbesc şi reduc grăsimea de pe burtă! Plan pentru 2 săptămâni. Preţ recomandat: 31,43 lei/45 cpr, 3 cpr/zi.

Gerlinéa Ardere Grăsimi este o băutură cu ceai verde (reduce absorbţia lipidelor şi a glucidelor), guarana (elimină grăsimile) şi ortosiphon (elimină toxinele şi te ajută să slăbeşti). Îndulcit cu extract de stevia. Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,90lei/500ml.

Gerlinéa Program de slăbire – 4 acţiuni este un supliment alimentar pe bază de plante cu guarana, ceai verde, ginseng. Bogat în vitamina C, controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătăţeşte metabolismul glucidic, reduce oboseala. Plan pentru 28 de zile. Preţ recomandat: 32,42 lei/28 cpr.

Le găseşti pe www.nutrivita.ro