Lila şi accesorii strălucitoare

Se potriveşte cu multe nuanţe din paleta de culori lilaul,însă cea mai inspirată alegere ar fi să combini piese vestimentareîn lila cu unele cu inserţii argintii sau cu accesorii metalice.

Spre deosebire de auriu,care este prea îndrăzneţ,argintiul se potriveşte mai bine şi vine în contrast cu lilaul.

Bleu şi roz intens

Îţi pare poare prea îndrăzneaţă alăturarea,însă albastrul pal pune în evideţă mai bine o piesă vestimentară de culoare roz vibrant.

Este o combinaţie de culori care inspiră feminitate şi delicateţe.

Albastru închis şi bleu

Cele două nuanţe de albastru se pun în valoare foarte bine.

Este şi un truc de a masca zonele care te dezavantajează. Dacă ţi se pare că ai şoldurile mai late,alege o fustă sau un pantalon albastru închis şi o bluză sau un sacou bleu.

Negru,alb şi roşu

Poate-ţi par clasice aceste trei culori,însă combinaţia aceasta nu se perimează. Le poţi îmbina aşa cum doreşti,în nenumărate feluri,fără teama de a greşi. Roşu aduce un plus de îndrăzneală,negrul îţi dă un stop de mister,iar albul le echilibrează într-un mod simplu şi creativ.

Portocaliu şi măsliniu

Oranjul în nuanţe tari începe să câştige teren în faţa negrului. Se potriveşte cu orice.

Încearcă să-l combini cu articole de îmbrăcăminte de culoare măslinie sau verde. Vei vedea cât de bine iese în evidenţă portocaliul şi cât de mult te avantajează.

Roşu şi denim

La o pereche de pantaloni sau o fustă din denim se potriveşte excelent un sacouîn roşu intens.

Dacă vrei să alegi o ţinută confortabilă şi îndrăzneaţă totodată,alăturarea de roşu cu denim în orice combinaţie de haineva fi reuşită.

Violet şi alb

O culoare de preferat celor închise purtate îndeosebi iarna,violetul e mai bine pus în valoare în combinaţie cu o piesă vestimentară albă. Dacă violetul sparge monotonia produsă de alb,iar albul temperează violetul.