Teamă

Înainte de Luna Plină, starea psihică poate fi afectată cu uşurinţă, mai ales dacă eşti o persoană mai sensibilă. Poţi să te confrunţi cu o stare de teamă, care să dureze chiar şi câteva zile. Frica sau fobia poate să difere, de la individ la individ, aşa că unii pot avea frică de întuneric, în timp ce alţii se tem de animale sau au rău de înălţime. Încearcă să îţi ţii mintea ocupată cu activităţi plăcute, în care să te relaxezi cât mai mult.

Tensiune

O stare accentuată de panică duce la anxietate iar organismul reacţionează haotic atunci când se află într-o stare de tensiune continuă. Dacă Luna Plină te ţine într-o stare de alertă, încearcă remediile din plante, precum valeriana sau muşeţelul, care să te calmeze şi să îţi confere o senzaţie de linişte.

Bucurie

Ai fi surprinsă să ştii că, pe timp de Lună Plină, nu numai energiile negative pot coborî asupra ta, ci şi cele pozitive. Dacă simţi deodată o stare de fericire fără motiv înseamnă că Luna Plină are efecte benefice asupra ta. Poţi să observi cât de frecvent se întâmplă acest lucru.

Pace

Atunci când te simţi împăcată din punct de vedere spiritual înseamnă că Luna Plină este momentul perfect pentru a medita şi a face introspecţii. E posibil să ai o conexiune aparte cu Universul şi, astfel, să primeşti un semn.

Contemplare

Unii oameni sunt de-a dreptul fascinaţi de Lună şi de semnificaţiile sale ascunse, motiv pentru care o studiază ori de câte ori au ocazia. Luna Plină este un fenomen aparte, cu o încărcătură energetică puternică, aşa că dacă îţi place să o priveşti şi să o descifrezi, înseamnă că aceasta are o influenţă puternică asupra ta. Nu te grăbi să tragi concluzii, ci încearcă să îţi aprofundezi cunoştinţele şi să evoluezi din punct de vedere spiritual.

Uimire

Ţi s-a întâmplat vreodată să priveşti Luna şi să te uimească? Astrul ceresc este cu adevărat impresionant, cu atât mai mult cu cât el este învăluit în mister. Pe timp de Lună Plină, poţi fi impresionată de tot ce te înconjoară, motiv pentru care ai tendinţa să empatizezi mai mult decât o faci de obicei.

Recunoştinţă

Se spune că e bine să fim recunoscători în fiecare zi pentru ce ne este dat şi să ne bucurăm cu ceea ce avem, căci atât merităm. Dacă în timpul unui fenomen astrologic, starea de gratitudine se amplifică, ai un motiv în plus să te bucuri. Universul comunică cu tine!

Sursă foto: www. wallpapersite.com