Vei vedea că privirile se vor întoarce spre tine fără să realizezi măcar. Iată care sunt principalele gesturi cărora trebuie să acorzi o atenţie sporită, potrivit relatii.net.

MERSUL

O astfel de femeie merge frumos şi graţios, de parcă ar fi la o recepţie regală. Un mers strâmb şi umerii înclinaţi – este ceea ce sperie bărbaţii. Spatele drept şi postura bună garantează un mers frumos. Dacă ai probleme cu coloana vertebrală, cere ajutorul unui specialist.

PRIVIREA

O privire pătrunzătoare şi evaluativă atrage bărbaţii. O astfel de femeie este încrezătoare. Privirea ei întotdeauna este îndreptată spre orizont, bărbia este dreaptă, ea nu priveşte prin părţi şi cu atât mai mult în podea. Dezvoltă-ţi încrederea în sine.

Citeşte şi: Tehnici de cucerire! 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

ZÂMBETUL

Ar trebui să fie măsurat şi natural. Zâmbetul te va ajuta să transmiţi că eşti deschisă către lume, că iubeşti această lume. Femeile închise şi posomorâte sunt neatractive.

GESTURILE ŞI EXPRESIILE FACIALE

Gesturile armonioase, graţioase şi măsurate – este ceea ce distinge o astfel de femeie. Trebuie excluse gesturile haotice. În tot ar trebui să existe graţie şi uşurinţă.

ÎMBRĂCĂMINTEA ŞI ACCESORIILE

Desigur, hainele unei astfel de femei îi subliniază calităţile. Acest lucru nu înseamnă că ea nu are niciun defect, ci doar ştie să le mascheze corect. Accesoriile opţionale adaugă o notă de eleganţă.

Citeşte şi: Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune soţii. O ai acasă? Preţuieşte-o toată viaţa

PARFUMUL

De la o femeie încrezătoare întotdeauna vine o aromă ademenitoare, care fascinează şi te face să nu o uiţi. Aceasta este completarea obligatorie a oricărei imagini a femeii atractive.

GRIJA DE SINE

Toate elementele de mai sus vor fi inutile dacă femeia nu are grijă de sine. Femeile atractive îşi monitorizează starea părului, dinţilor, pielii. Pentru bărbaţi – o femeie atractivă este în primul rând o femeie sănătoasă.