Nu-ţi păstreazi peria de păr curată

Este unul dintre acele lucruri de care eşti conştientă că trebuie să-l faci,doar că,din varii motive amâni să-ţi cureţi peria. Dacă nu reuşeşti să înlături firele de păr sau scamele din perie,bacteriile se înmulţesc. De aceea e bine să păstrezi curată.

Îţi speli părul în fiecare zi

Se spune că dacă-ţi speli părul în fiecare zi,îl păstrezi curat,fin şi mătăsos. Spălatul părului prea des distruge uleiurile sale naturale. În acest fel,faci de fapt mai mult rău decât bine.

Foloseşti balsam şi pe scalp

Sunt persoane care aplică balsam pe tot părul,dar şi pe scalp,la fel ca şi cu şamponul.Firele de păr de la rădăcină sunt curate şi sănătoase,aşa că ar fi mai bine să te concentrezi doar pe vârfuri.

Nu ai grijă de pielea gâtului

Ca parte a rutinei zilnice de curăţare a tenului,cureţi şi hidratezi gâtul? Este bine să ai grijă de pielea sensibilă a gâtului. Această zonă este foarte sensibilă. Prin urmare nu o neglija!


Citeşte şi:

 

Tendinţele primăverii în materie de machiaj

Ce să nu faci dacă ai părul creţ


 

Te grăbeşti cu machiatul

Cînd aplici o cremă hidratantă înainte de a te machia,las-o să intre în piele câteva minute până să aplici fondul de ten. Nu poţi să grăbeşti acest proces,dacă aplici produsele pe ten prea repede,vei avea un machiaj neuniform.

Foloseşti prea mult corector

Este uşor să aplici creme corectoare. Aceste creme stau pe tenul tău ore întregi,aşa că fii sigură c-ai respectat instrucţiunile de pe ambalaj. De asemenea,nu le aplica într-un strat foarte gros,deoarece pieleaare nevoie să respire.

Nu foloseşti un ser protector pentru păr

Nu ai nici o scuză dacă nu-ţi protejezi părul atunci când foloseşti placa de întins părul sau foenul. Din cauza căldurii vei avea firele de păr uscate,încreţite,fără luciu,tari şi despicate.