Lista noastră cu şapte articole inedite care nu trebuie să-i lipsească unei gospodine ar putea să te ajute în alegerea celui mai potrivit cadou. Iată ustensilele noastre favorite:

  1. Friteuzele reprezintă un must-have în bucătărie. Dacă persoana dragă ţie este bucătar chef la ea în casă această opţiune este grozavă. Poate fi folosită cu succes pentru a face cartofi prăjiţi ca la fast food, gogoşi, inele de ceapă sau orice alte reţete ingenioase ale bucătăresei familiei. Ai grijă să alegi friteuza potrivită în funcţie de volum, fiindcă opţiunile sunt multe.
  2. Dacă ai o prietenă sau un membru al familiei care adoră băuturile cu bule se vor bucura de un aparat care face băuturi carbogazoase. Dispozitivul le permite  gospodinelor să îşi facă propriile băuturi acidulate din orice lichid pe care îl au. Aparatul este destul de mic, aşa că poate fi lăsat pe blatul de la bucătărie fără a pierde mult spaţiu preţios.
  3. Orice gospodină merită să servească un pahar de vin după o zi lungă de gătit. Şi, deşi este probabil să nu aibă o pivniţă la ea în casă, tu îi poţi oferi cea mai bună opţiune pentru a menţine sticlele de vin la o temperatura potrivită. Mini frigiderul de vin poate avea două zone de răcit la temperaturi diferite pentru vinul roşu şi alb. Este un cadou cu stil şi clasă care ar putea încânta orice doamnă pasionată, de exemplu, de fine dining.
  4. Dacă gospodina şi/sau familia acesteia adoră ouăle la micul dejun sau pur şi simplu ca snack, ia în considerare un fierbător automat de ouă. Acesta poate să pregătească o mulţime de ouă deodată la temperatura setată. De asemenea, poate fi folosit şi pentru a găti legume la aburi, fructe de mare sau tortilla pentru serile de taco.
  5. Un feliator de legume sau fructe nu este niciodată o idee greşită de cadou, recomandă DoDoBurd. Acest spiralizator va face mâncarea să arate delicios şi mai mult decât atât există un număr impresionant de alimente care pot fi feliate cu ajutorul acestui aparat, fără să îşi schimbe textura şi să îşi păstreze în acelaşi timp gustul.
  6. Dacă îi place să îşi cultive propriile fructe şi legume o poţi surprinde cu o plantă de citrice. Aceasta poate fi cumpărată cu fructe sau bulbi proaspăt înfloriţi care vor fi gata de cules în scurt timp de la primirea cadoului. Arborele poate fi replantat apoi în pământ pentru a creşte mai mare de-a lungul anilor.
  7. Termometrele digitale sunt un instrument foarte util în bucătărie. Acest instrument alimentar poate determina uşor şi rapid temperatura corectă a alimentelor sau lichidelor, iar gospodina va fi mult mai relaxată atunci când găteşte mai multe feluri de mâncare deodată.

Foto: Pixabay