Plantează un amestec dens de plante

Vei aduce un plus de romantism grădinii tale dacă cei planta una amestec dens de plante. Optează pentru flori sălbatice şi tradiţionale. Poţi face o combinaţie dintre margarete, mac, degeţel, nalbă sau lupin. Plantează-le una în apropierea celeilalte pentru un efect dens.

Amenajează o căsuţă

Poţi foarte uşor să amenajezi o căsuţă. Vopseşte-o într-o nuanţă rustică, deschisă, precum albastru sau verde precum oul de raţă. Un gri uşor deschis este şi el potrivit. Poţi păstra în casuţă uneltele pentru grădinărit sau o poţi amenaja pentru zilele cu mai puţin soare, ca spaţiu pentru citit. Sau de ce nu, pentru servit ceaiul.

Instalează o arcadă

Pentru a adăuga sentimentul de sălbatic şi liber grădinii tale, construieşte o structură pe care plantele se pot căţăra. Găseşte un loc în care ar arăta bine, cum ar fi intrarea pe o alee sau o zonă de şedere retrasă şi poziţionează structura acolo. Poţi cumpăra arbori gata făcuţi în diverse dimensiuni şi materiale pentru a se potrivi spaţiului. O arcadă cu trandafiri este bine poziţionată deasupra unei bănci pentru un colţ plăcut în grădină, dar şi pentru a te bucura de parfumul acestora.


Descoperă şi alte idei inspiraţionale pentru amenajarea grădinii pe casoteca.ro.