Muzeul Picasso

Aici găseşti peste 4000 de opere de artă realizate de binecunoscutul pictor Pablo Picasso. Dacă vizitaţi muzeul în prima duminică a oricărei luni, intrarea este gratuită.

Catedrala Santa Cruz şi Santa Eulalia

În general, catedralele din Barcelona au o taxă de intrare. Însă, vizitarea aceastei catedrale cu o arhitectură deosebită în stil gotic, nu necesită bilet de intrare.

Piaţa Santa Caterina

Plimbă-te într-o piaţă spaniolă autentică adăpstită într-o clădire uimitoare, care este o piesă de artă în sine. De aici puteţi cumpăra cadouri pentru cei dragi.

Tururi gratuite de mers pe jos


Alătură-te unui grup pentru face un tur al oraşului pe jos. Vei afla detalii importante despre istoria Barcelonei şi vei avea ocazia să interacţionezi cu oameni din diferite ţări.

Parcul Güell

Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Europa, Parcul Güell din Barcelona, poate fi vizitat gratuit în timpul verii, după ora 20:00. Este o locaţie minunată pentru a urmări apusul soarelui şi are o vedere uimitoare asupra oraşului.

La Rambla

Fă o plimbare pe cea mai aglomerată stradă pietonală plină cu magazine, copaci şi oameni costumaţi în diferite personaje.

Fântâna magică

Asistă la un spectacol inedit de culori, acrobaţii şi muzică cum numai la Fântâna Magică poţi vedea. Acest obiectiv turistic un trebuie ratat, pentru că este gratis şi te emoţionează până la lacrimi.