Siguranţa financiară

 

Un studiu arată că nimic nu e mai excitant într-un cuplu ca siguranţa financiară. Studiul a demonstrat că,dintre subiecţii aflaţi sub observaţie,cei care făceau sexde cele mai multe ori pe săptămână erau cei care câştigau cel mai bine.

 

 

Mâncărurile cu usturoi

 

Usturoiul crud,consumat ca atare sau adăugat în mâncăruri,fludizează circulaţia sângelui şi contribuie la mai buna vascularizare a organelor genitale. Pentru un efect garantat şi ca să nu existe reacţii de respingere (olfactivă),e obligatoriu ca ambii parteneri să mănânce usturoi.

 

 

Emisiunile proaste la televizor

 

Nu e o glumă! O cercetare cât se poate de serioasă arată că pesoanele care au televizor în dormitor au o viaţă sexuală de două ori mai activă ca cei ce-şi ţin aparatul în altă încăpere. Filmele cu sex sunt un bun stimulent,dar acelaşi efect în au şi emisiunile plictisitoare,care-i determină pe parteneri să caute în altă parte distracţia.

 

 

Salata de sfeclă roşie cu hrean

 

Este excelentă în perioada rece,este ieftină şi are un efect bombă în dormitor. Hreanul conţine vitamina C,minerale. Are proprietăţi antibiotice,antiinflamatoare şi natural afrodiziace.

 

 

Activităţile periculoase

 

Activităţile care cresc adrenalina şi care-ţi fac inima să bată mai repede  –un raliu auto,o sesiune de escaladă alpină,un salt bungee jumping – fac mai mult decât orice afrodiziac.

 

 

Mirosurile naturale

 

Multe femei sunt de părere că,atunci când vine vorba de partenerul lor, nimic nu le excită mai mult ca mirosul „de bărbat”-benzină,sudoare,tutun –,pe care îl preferă celui mai sofisticat parfum.

 

 

Fotografia iubitului

 

Un studiu arată că privitul imaginii persoanei iubite,timp de cel puţin 30 de secunde,stimulează secreţia de dopamină,precursor al adrenalinei,şi creşte libidoul.