Apoi,când ai plecat la facultate şi te-ai mutat,au apărut alte restricţii,cu privire la mărimea camerei de cămin sau a apartamentului închiriat. Acum,însă,când te-ai mutat la casa ta,CasoTeca îţi spune care sunt cele 7 lucruri de care ai nevoie în dormitor când eşti adult.
 

Nu ai nevoie de sume de bani colosale

Să-ţi aranjezi dormitorul,atunci când eşti adult,nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti o avere pentru a urma ultimele tendinţe sau pentru a cumpăra un set întreg de mobilier. Regula numărul 1 atunci când amenajezi orice cameră este să-ţi urmezi inima. Iar acest lucru este valabil mai ales pentru dormitor,din moment ce camera este locul tău de refugiu. Totuşi,ca să nu ai greş,noi te ajutăm şi îţi spunem care sunt cele 7 lucruri de care ai nevoie în dormitor când eşti adult.
 

Aşternuturi frumoase

Eşti destul de mare să meriţi aşternuri de calitate. Dacă încă foloseşti feţe de pernă şi plic pentru pilotă care nu se potrivesc,este timpul să cumperi o lenjerie nouă care nu doar că  se potriveşte,dar care se integrează şi în decorul dormitorului tău. Nu trebuie să fie o lenjerie de pat foarte scumpă.