Iată 7 lucruri pe care trebuie să le ştii şi care te vor ajuta să ai o relaţie longevivă:

Flacăra iubirii se stinge

E dificil să crezi că ceea ce simţi la primele întâlniri cu cineva o să treacă prea uşor. Însă o relaţie sau căsnicie nu e un film romantic, iar etapele prin care va trebui să treceţi pot fi destul de dificile uneori.

Iubirea se transformă

Încrederea, respectul, compromisurile, acceptarea faptului că partenerul nu e atât de perfect precum l-ai văzut tu prima oară sunt etapele iubirii prin care trebuie să treci şi un test al iubirii care vă leagă şi vă ţine sau nu împreună.

Nu veţi fi mereu atraşi unul de altul

Cu timpul, atracţia faţă de partener nu va mai fi aceeaşi, însă depinde de voi cum gestionaţi acest lucru.

Va trebui să-ţi arăţi dragostea în momentele dificile

O relaţie implică să fii alături de celălalt chiar şi în momentele în care simţi că nu ai starea sau timpul necesar pentru altcineva. Câteodată, e nevoie să-ţi ascunzi mândria şi orgoliul de dragul celuilalt.

Copii vă vor distanţa

Venirea pe lume a unui copil în cuplu va duce, inevitabil, şi la o oarecare distanţare între voi doi, mai ales în primele luni de viaţă ale celui mic când toată atenţia se îndreaptă asupra lui .

Iubirea fizică necesită o conexiune emoţională

Atunci când între doi parteneri există comunicare şi iubire, relaţia sexuală nu va avea de suferit.

Căsătoria nu rezistă fără comunicare

Reprimarea emoţiilor, secretele duc la acumularea unor frustrări care în cele din urmă vor ieşi la suprafaţă. E mai bine ca anumite lucruri să fie spuse atunci când se întâmplă şi nu atunci când e prea târziu.