Masaj,contra celulitei

Prin activarea circulaţiei sangvine,masajul anticelulitic viguros favorizează topirea grăsimilor acumulate în ţesuturi.

Este o tehnică mai dureroasă,pentru că implică masarea în profunzime a abdomenului,a feselor,a şoldurilor şi a picioarelor prin ciupituri uşoare şi frământări.

În ciuda acestui fapt,este o soluţie care dă rezultate vizibile,cu atât mai mult dacă masajul este realizat de un maseur profesionist.

Pentru eficienţă maximă,se aplică pe piele creme speciale,care sporesc efectul anticelulită.

Drenajul limfatic ­accelerează circulaţia sângelui

Celulele adipoase pot fi puse în mişcare cu ajutorul unui drenaj limfatic,care împiedică stagnarea lor în ţesuturi.

Metoda constă în presarea coapselor,genunchilor,gambelor şi a gleznelor,acţionându-se asupra lanţului de ganglioni limfatici.

În acest fel,corpul este stimulat să elimine toxinele „vinovate” de prezenţa celulelor grase în straturile profunde ale pielii.

O şedinţă de drenaj limfatic durează aproximativ o jumătate de oră,iar pentru a se obţine rezultatele dorite sunt recomandate două şedinţe
pe săptămână,timp de o lună.

Presoterapia,piedică în calea depunerilor

Ca să ai coapse,gambe şi glezne frumoase,apelează la presoterapie,care-ţi activează circulaţia limfatică şi venoasă,mobilizând astfel grăsimile acumulate şi prevenind depozitarea lor.

Metoda constă în îmbrăcarea unor pantaloni dotaţi cu „camere” care se umflă separat,începând de la degetele picioarelor până la nivelul bustului. Un tratament complet are zece şedinţe,care se fac de două-trei ori pe săptămână.

Avantaje în plus

Presoterapia elimină şi alte probleme:

-picioare umflate
-reţinerea de apă
-picioare grele

Şi hainele te ajută să slăbeşti

În completarea unei diete sănătoase,colanţii anticelulită te ajută să scapi de kilogramele în plus. Ei folosesc căldura corporală pentru a accelera transpiraţia. În plus,conţin microcapsule care ajută la eliminarea depunerilor de grăsime.

Obţii rezultate bune dacă-i porţi minimum opt ore pe zi,timp de trei săptămâni. Ai putea combina purtarea lor cu aplicarea unui gel anticelulitic.

Gimnastică pentru coapse

Favorizând circulaţia sângelui,eliminarea toxinelor şi a celulelor grase,gimnastica şi cu atât mai mult mişcarea numită „joc de glezne” te ajută să slăbeşti mai repede.

Cum se face? Desculţă,cu picioarele aşezate unul lângă altul,te susţii cu braţele de spătarul unui scaun,ridici călcâiul unui picior,apoi îl laşi în jos,după care repeţi mişcarea cu celălalt picior.

Sunt recomandate trei repetări a câte zece sau douăzeci de ridicări pentru fiecare picior.

Uleiuri esenţiale pentru picioare zvelte

Menite să combată retenţia de apă din organism,uleiurile esenţiale de lămâie,cedru,chiparos sau de salvie îmbunătăţesc drenajul de la suprafaţa pielii şi ajută la arderea caloriilor. Poţi să faci un amestec din ele,punând câteva picături din fiecare,apoi să-ţi masezi picioarele,începând de la glezne până la genunchi.

Plante vs. ­stagnarea ­grăsimilor

Pătrunjelul,păpădia,frunzele de afin,fructele de coriandru sau de cătină,seminţele de schinduf sunt plante care ajută la topirea grăsimilor din corp în mod natural şi la prevenirea stagnării depunerilor de grăsimi. Din oricare dintre aceste plante,poţi face infuzii. Foloseşte câte două linguriţe de plantă şi o cană cu apă fiartă!

Pont

Pentru rezultate bune,sunt necesare 10-12 şedinţe de masaj anticelulitic a câte 30 de minute.