Bancă de grădină

Un pat de bebeluş poate fi transformat cu uşurinţă într-o bancă frumoasă de lemn,care va deveni punctul de atracţie din grădinata. Desigur,o astfel de bancă s-ar preta la fel de bine şi la intrarea în casă,pe hol.

Colţ de joacă

Copiii iubesc corturile şi ideea de fortăreaţă. De aceea,dacă copilul tău nu mai doarme în patul de când era mic,cu toate că ar încăpea,îi poţi transforma în locul de joacă ideal. Partea superioară va fi un spaţiu perfect pentru depozitarea lucrurilor sale.

O masă

Dacă a venit vremea ca micuţul tău să meargă la şcoală,îi poţi face cu uşurinţă o masă unde poate studia şi îşi poate pregăti temele.

Tablă

O tablă va fi un pic mai greu de făcut decât celelalte lucruri,însă va arăta foarte bine,îi va fi de folos şi în plus copilul va fi încântat că nimeni altcineva nu va mai avea o tablă asemănătoare cu a lui.

Masă pentru flori

Poţi obţine o masă spaţioasă pentru florile din grădină sau de pe balcon. În felul acesta,le vei putea aranja încât să arate frumos,dar în acelaşi timp le vei ajuta să fie expuse la mai multă lumină.

Poartă

Dacă ai un bebeluş sau un animal,cu siguranţa vei avea nevoie de această poartă atât de practică. Este foarte uşor de făcut şi nimeni nu va reuşi să treacă de ea.

Cuier

Patul bebeluşului poate fi transformat într-un cuier,pe care îţi poţi agăţa hainele. Te ajută în acelaşi timp să le şi organizezi,încât,dacă vrei,îl poţi folosi şi pe post de spaţiu de depozitare pentru bijuterii.

Pat de bebeluş

Poate suna ciudat să transformi un pat de bebeluşîntr-un alt pat de bebeluş,dar de fapt poţi construi unul nou,mai practic. În special dacă între timp apare un nou membru în familie. De ce să cumperi încă un pat? Copiii cresc repede,aşa că poţi face acest pat supraetajat,perfect pentru copilul mai mare şi cel mic sau de ce nu,perfect pentru gemeni.

CIteşte şi:Leagăne de grădină din lemn-5 modele frumoase în stil rustic

 

Sursă foto:womenplatform.com