Înainte de o şedinţă importantă

Cercetările arată că sexul te ajută să te calmezi,să îţi aduni ideile,scade tensiunea arterială şi reduce stresul. Unele studii relevă chiar că persoanele care au făcut sex înaintea unei prezentări importante s-au descurcat mult mai bine la susţinerea ideilor.

Dimineaţa

Serios,corpul tău a fost făcut pentru a face sex dimineaţa.  Nu doar că nivelul de testosteron şi de energie sunt mai ridicate atunci,dar creşterea nivelului de oxitocina îţi vor da energie pe tot parcursul zilei,în timp ce endorfinele îţi stimulează starea de spirit. Nu este o modalitate rea de a începe ziua,nu?

Când te simţi un pic răcită

Poate părea contraintuitiv,dar cercetătorii au descoperit că sexul are rolul de a stimula,de fapt,sistemul imunitar. Bine,poate nu ai chef să vă giugiuliţi exact în momentul în care arzi de febră,dar poţi lua asta în calcul ca un mod de pregătire pentru sezonul gripelor.

Ziua 14 din ciclul tău

Un studiu recent a constatat că în a 14 a zi a ciclului menstrual clitorisul creşte cu până la 20%. În traducere:este mult mai posibil să ai un orgasm de vis în acea zi particulară. Aceasta este cu aproximaţie ziua în care are loc ovulaţia,deci e normal ca trupul tău să fie mai pregătit de acţiune.

După un antrenament

Profită de perioada  post-antrenament şi te vei bucura de o partidă de sex nebun.  În timpul exerciţiilor,corpul tău se transformă într-o mare pompă de testosteron,aşa că dorinţa de a face sex va fi chiar mai mare,după ce ai transpirat o oră la sală. 

După o zi proastă

Vrei să uiţi de stres,după o zi grea la birou? Sexul ar putea fi o alegere mai sănătoasă,faţă de o prăjitură cu ciocolată.  În plus,eliberarea de tensiune şi frustrare în pat poate face ca partida să fie mult mai pasională. Atâta timp cât partenerul tău nu este sursa furiei tale,sexul la nervi poate fi extrem de incitant.

Când ai făcut ceva înfricoşător

Unul dintre cele mai bune momente pentru a face sex este imediat după o experienţă antrenantă,fie că este vorba de dat cu roller coaster,de un prim curs de echitaţie sau chiar de un film horror. Când adrenalina te cuprinde,corpul tău este deja într-o stare de excitare,aşa că o partidă de sex se poate transforma într-o experienţă unică.