1. Când nu poţi să adormi

 

Cine are nevoie de ceai de plante,când ai la îndemână acest remediu pentru insomnie?

 

2. Atunci când încerci să treci peste o ceartă

 

Ţi-a spun că îi pare rău. L-ai iertat,dar,chiar şi aşa,o parte din tine încă ar vrea să-l ţină pe jar. Renunţă la această atitudine,dezbracă-l şi în câteva minute vei da uitării toate neînţelegerile.

 

3. Când eşti stresată din cauza muncii

 

Ai vrea să nu mai lucrezi şi acasă,dar mâine ai o prezentare importantă şi trebuie să pui ultimele detalii la punct. Chiar şi aşa,programează-ţi o scurtă întâlnire intimă cu partenerul tău,astfel încât să te ajute să mai scapi de stres.

 

4. Când nu ai apucat să faci mişcare

 

Sunt numeroase motive pentu care mişcarea are o multitudine de beneficii. Unul dintre ele este că îmbunătăţeşte starea de spirit. Dacă sunt zile în care nu ai timp să alergi sau să mergi la sală,o partidă de sex este numai bună. Nu doar că sexul impune flexibilitate şi exerciţii cardio,dar te lasă cu o strălucire care este cel puţin la fel de vizibilă ca şi pe cea pe care o obţii după ce faci mişcare.

 

5. Când unul dintre voi pleacă din oraş pentru o vreme

 

Îţi va fi dor de el,el îţi va simţi lipsa,şi amândoi veţi fi singuri şi în diferite oraşe pentru o perioadă de timp,mai scurtă sau mai lungă. În loc să vorbiţi despre asta mai bine lăsaţi-vă corpurile să vă ofere momente de neuitat.

 

7. Când sunteţi plictisiţi

 

Plictiseala este o stare care poate duce la tot felul de decizii nesăbuite,de la a merge la cumpărături până la tăierea bretonului. Nu lăsaţi plictiseala să vă acapareze!