Obiectele se mişcă sau dispar

Se întâmplă uneori să îţi pierzi cheile şi să nu le mai găseşti sau să uiţi unde ţi-ai pus periuţa, însă când acest lucru devine frecvent iar cele mai importante obiecte din casă dispar înseamnă că nu locuieşti singură şi că ceva sau cineva din altă lume le face să se mişte. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru a-ţi acapara atenţia şi a-ţi pune un semn de întrebare cu privire la energiile care te înconjoară.

Auzi sunete ciudate pe care nu le poţi explica

Cu siguranţă nu e tocmai plăcut să fii singură acasă şi să auzi sunete bizare din pivniţă sau din pod. Dacă auzi paşi, voci sau orice alt lucru care te sperie, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să ieşi din casă pentru a căuta ajutor.

Există puncte de căldură sau răcoare în casă

Dacă ţi s-a întâmplat să te plimbi prin casă şi să simţi că un loc e mai răcoros sau mai călduros ca celelalte înseamnă că o fantomă te acompaniază. Acestea se folosesc de energia din încăpere şi de temperatură pentru a-şi face simţită prezenţa.

Experimentezi senzaţii noi

Dacă ai o presimţire rea cu privire la locuinţa ta sau pur şi simplu nu te simţi bine, nu poţi dormi în casă înseamnă că un spirit malefic îţi dă târcoale. Poate fi o rudă decedată de curând, cu care ai avut ceva de împărţit sau un suflet care te-a găsit întâmplător.

Te simţi urmărită

Este una dintre cele mai întâlnite senzaţii atunci când vine vorba de activităţi paranormale, de aceea e bine să îţi dai seama la timp de acest lucru şi să acţionezi. Încearcă să părăseşti locuinţa sau să o schimbi, căci senzaţia de suflu în ceafă nu va trece prea curând.

Copilul tău are un prieten imaginar

Copiii sunt fiinţe inocente şi au capacitatea de a vedea spiritele în totalitate, mai ales cei mai mici de 5 ani. Însă nu toţi prietenii imaginari ar putea fi spirite malefice, unele sunt zâne, îngeraşi şi tot felul de personaje create pe loc.

Casa se află într-un loc în care au murit oameni

Dacă fantomele te vizitează, e posibil să fii prin apropierea unui cimitir sau a unui loc în care s-au îngropat oameni şi animale, care şi-au găsit sfârşitul într-un mod tragic. Fii atentă unde alegi să locuieşti şi încearcă să stai departe de zonele pustii.

Sursă foto: www.youtube.com