Ca să scapi de impulsul de a şterge toate fotografiile,îţi oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să te simţi bine ori de câte ori vei fi fotografiată.

Pudrează-ţi nasul

"Scuzaţi-mă, mă duc să îţi pudrez nasul!". Poate suna ca o replică auzită în filmele vechi,dar acele doamne au descoperit ceva. Chiar şi în cazul în care nu ai tenul gras,există o tentă uşor translucidă pe zona T. Trebuie doar să aplici,prin tamponare,puţină pudră pe frunte,peste sprâncene şi în jos pe puntea nasului. O faţă strălucitoare în viaţa reală poate părea,uneori,unsuroasă,în poze,astfel încât acest truc va împiedica apariţia oricăror astfel de probleme.

Uită de mascara în exces

Genele peste care s-a aplicat o cantitate prea mare derimelsau chiar cele false,arată ne-natural în poze şi atrage instantaneu privirea asupra ochilor.  

Fără ochi roşii

În cazul în care ai o problemă cu ochii,pune câteva picături de ochi,sau aplică un anticearcăn. Este,de asemenea,o idee bună să pui mereu câteva picături în ochi înainte de a aplica machiajul,pentru a-i face să fie mai strălucitori.

Citeşte şi:Cum îţi protejezi părul de umiditate

Un selfie reuşit depinde de unghi

Atunci când faci un selfie,regula numărul 1 este ca aparatul să fie pus în mâna celui care are cele mai lungi braţe. Camera trebuie ţinută în sus,iar unghiul din care se face poza trebuie să fie mic. De altfel,dacă nu vrei să arăţi disproporţionat,evită să stai imediat lângă aparat.

Rujul roşu face dinţii mai albi

Rujul roşu nu este doar sexy,dar face şi ca dinţii să pară mai albi.

Citeşte şi:De ce să ţii cont când porţi haine albe iarna

Defineşte sprâncenele

Sprâncenele definesc chipul,iar o faţă bine definită poate face diferenţa în fotografii. Din moment ce vrei să arăţi bine în poze,aranjează-ţi sprâncenele înainte de imortalizarea momentului.

Machiajul ochilor

Sari peste aplicareaunei nuanţe deschise în colţul interior al ochiului. Asta nu dă întotdeauna bine în faţa camerei.