Nu neglija punctele fierbinţi

O poziţie în care clitorisul să fie stimulat în timpul actului sexual,te poate ajuta să ajungi la orgasm mai uşor.  Stai deasupra partenerului,astfel încât partea de sus a clitorisului să se atingă de osul pubian al partenerului. Sau stai întinsă pe spate,cu o pernă sub fund,pentru ca bazinul să fie puţin mai ridicat.

Dacă asta nu merge,poţi folosi un vibrator în timpul actului sexual.

Îndrumă-ţi partenerul

Lasă-l pe iubitul tău să ştie când e pe drumul cel bun,fie spunându-i direct ceea ce simţi,fie prin gemete.

Descoperă pe cont propriu

Nu poţi spune ce te excită,până când nu descoperi asta. Aşa că autosatisfacerea nevoilor sexuale poate fi utilă,dacă vrei să ştii apoi ce să ceri de la prietenul tău.

Experimentează senzaţii tari

Cercetările arată că atunci când experimentezi senzaţii tari este stimulată dopamina din creier – hormonul care produce plăcere. Poţi să te dai cu parapanta,să faci exerciţii cardio sau pur şi simplu să te uiţi la un film de groază.

Amână orgasmul

Cu cât eşti mai excitată şi prelungeşti preludiul,cu atât mai intens va fi orgasmul. Fă tot ce trebuie pentru a te apropia de extaz,iar apoi încetineşte ritmul la maxim pentru a prelungi momentul final.

Concentrează-te pe respiraţie

Sexul tantric poate suna ciudat,dar specialiştii spun că poţi folosi respiraţia pentru a canaliza energia sexuală. Partenerii care respiră în tandem nu se mai grăbesc să ajungă la extaz,ci acumulează plăcerea,ceea ce poate intensifica plăcerea în momentul în care ajung în punctual culminant.

Uită-te la filme erotice

Nu este vorba despre filmele porno,ci doar despre cele erotice,care pot fi chiar de bun gust şi excitante. Din aceeaşi categorie fac parte şi cărţile de dragoste. Cu cât mai stârnită eşti,cu atât sunt mai mari şansele de a ajunge la orgasm.