Sexul fără inhibiţii

Are loc de obicei în vacanţă,cu o persoană pe care o ştii de puţin timp şi care caută la rândul ei o aventură de o noapte. Faptul că eşti cu o persoană pe care nu o vei mai întâlni niciodată te va face să fii lipsită de inhibiţii şi să dai frâu liber imaginaţiei. Vei avea parte de una dintre cele mai bune partide de sex din viaţa ta. De astfel partide poţi avea parte şi atunci când pierzi numărul paharelor de alcool.

Sexul de împăcare

Cine îşi mai aduce aminte de ce v-aţi certat când partida de sex de împăcare te-a adus în al nouălea cer? Toate resentimentele şi frustrările sunt date uitării când ai parte de sex ca în filme. Totuşi,asta nu înseamnă că trebuie să cauţi motiv de ceartă în fiecare săptămână doar pentru a avea parte de sex de împăcare.

Sexul de dimineaţă

Te-ai aplecat spre el doar ca să-i dai o sărutare de „bună dimineaţa“ dar cumva lucrurile ţi-au scăpat de sub control şi ceasul arăta cu mult peste ora la care trebuia să pleci spre muncă. Aşa se întâmplă la partidele de amor de dimineaţă. Însă este atât de bun şi de revigorant încât nimic nu-ţi va şterge zâmbetul de pe faţă atunci când ajungi târziu la muncă.

Sexul care distruge lucruri

Aţi fost atât de nerăbdători încât nu aţi mai ţinut cont de nimic. Veioza spartă,scaunul răsturnat şi hainele împrăştiate peste tot sunt un semn al pasiunii voastre arzătoare. Şi astfel de partide de sex sunt cele de care-ţi vei aduce aminte peste ani.

Sexul cu poziţii neobişnuite

Ai citit undeva despre o poziţie care promite momente de plăceri unice şi vrei neapărat să o încercaţi şi voi. Însă de la a spune la a face este cale lungă şi nu toate poziţiilevă pot fi accesibile. Dacă te doare spatele sau poziţia în care stai este incomodă singurele suspine de care vei avea parte sunt cele de durere şi nu de plăcere.

Sexul de despărţire

Fie că e vorba de o despărţire temporară,deoarece aveţi o relaţie la distanţă sau este una definitivă,deoarece relaţia nu mai merge lucrurile nu se pot încheia fără o partidă de sex. Măcar aşa vei considera că intri într-o nouă etapă a vieţii.

Sexul în care partenerul face toată treaba

Chiar dacă o partidă de sex este un lucru de echipă,asta nu înseamnă că din când în când nu-l poţi lăsa pe el să facă toată treaba,doar pentru plăcerea ta. Ai grijă doar să-i întorci favoarea mai târziu.