Parfum

Acesta este un cadou foarte special,dar atât de pretenţios,încât,dacă nu ştii exact care este parfumul lui favorit,mai bine nu lua aşa ceva.

Îmbrăcăminte

Chiar dacă îi ştii exact mărimea,presupunând că te-ai uitat pe furiş la bluzele din dulapul lui,când el a ieşit din cameră,ia în calcul faptul că nu toate firmele merg după acelaşi tipar. Aşa că rişti ca hainele să fie mai mari decât trebuie (ceea ce îl poate face să creadă că îl vezi mai gras decât este) sau mai mici (caz în care se va simţi gras).

Animale de companie

Exceptând cazul în care mergeţi împreună să luaţi animăluţul,nu îi cumpăra un sufleţel de care rişti să nu aibă grijă. Singurul care poate decide când este cazul să îşi ia un companion este el.

Carduri cadou

Un card cadou dat unui tip? Greu de crezut că îl vei da pe spate cu acest cadou. Iar ca să fii sigură că vei face cea mai neinspirată alegere,ia-i cardul la unul din magazinele pe care ştii că nu le frecventează de obicei.

Produse de îngrijire

Să nu te miri dacă vei vedea un zâmbet fals pe chipul lui. Nici ţie nu îţi place lipsa de imaginaţie a celor care îţi cumpără un set cadou de la magazinul din colţ.

Bani gheaţă

Dacă vrei să jigneşti profund un bărbat,dă-i banisă îşi ia singur ce crede de cuviinţă. Dar să nu te întrebi de ce nu mai primeşti niciun semn de viaţă de la el şi de ce te-a şters din lista de prieteni de pe Facebook.

Unelte de reparat

Cu excepţia cazului în el este pasionat de meşterit,nu îi lua un set de chei nu ştiu de care sau scule electrice… decât dacă vrei să le transforme în depozit de praf.

Şosete

Serios,îl şi vezi bucuros când deschide cadoul de la tine? Şosete? De ce nu i-ai lua chiloţi sau mănuşi sau un aparat de ras? Ai avea la fel de mari şanse să îl „impresionezi” profund.