Nu dispera,nu eşti singura care trece prin asta. Cele mai multe cupluri se confruntă cu problema „sexului plictisitor”,iar asta se întâmplă de obicei în relaţiile stabile,când intervine obişnuinţa,rutina. Unii au stabilită chiar şi o zi pentru sex. Indiferent de stilul tău personal,există întotdeauna ceva nou şi distractiv ce poţi încerca cu partenerul.

1. Lasă-l să domine

Mulţi oameni condimentează partidele de sex jucând diverse roluri în pat. În cazul în care ţi se pare prea mult să te îmbraci în costum de poliţistă,împărţiţi-vă rolurile mai simplu:dominat şi supus. Asta vă poate ajuta să exploraţi noi laturi ale sexualităţii şi să faceţi noaptea de amor mai distractivă.

2. Kama Sutra

Sigur ai auzit de Kama Sutra (acea carte veche,cu toate poziţiile sexuale). Caută să o împrumuţi,să o cumperi sau să o copiezi. Deschideţi cartea la o pagină aleatorie şi încercaţi să puneţi în practică ce scrie acolo. E complicat,sexy,distractiv,şi nu este întotdeauna posibil (ceea ce face cu siguranţă lucruri interesante).

Citeşte şi:5 poziţii de încercat,când eşti cu un tip bine dotat

3. Frişcă

Produsele alimentare şi sexul fac mereu casă bună împreună. Deci,ia un tub de frişcă şi lasă-ţi imaginaţia să facă restul în locul tău.

4. Uleiuri pentru masaj

Sunt o mulţime de uleiuri aromate,care vor trezi toate simţurile în voi. Fă-i lui un masaj sau roagă-l pe el să îţi facă un masaj relaxant. Apoi,din mişcările specifice,puteţi transforma momentul în unul erotic.

5. Vibratoarele

Contrar a ceea ce s-ar putea crede,vibratoarele nu sunt doar pentru femei. Da,le puteţi folosi pentru a vă juca de unul singur,dar le puteţi utiliza,de asemenea,şi în pereche.

6. Joc de rol

Ţi-ai dorit vreodată să faci sex cu un pirat sexy? Jocul de rol este o modalitate foarte bună de a condimenta lucrurile în dormitor,de a vă simţi bine şi de a stabili o conexiune mult mai strânsă.  

Citeşte şi:Ce nu trebuie să-i spui niciodată partenerului

7. Striptease

Un număr de striptease este unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi condimenta viaţa sexuală.

8. Faceţi dragoste (serios)

Când a fost ultima dată când tu şi partenerul aţi făcut dragoste? Sigur,aţi avut contact sexual,dar când v-aţi mângâiat,pupat,ţinut în braţe tandru,în timp ce el penetra vaginul? Niciunul dintre trucurile de mai sus nu vor putea vreodată concura cu senzaţia fantastică pe care o simţi atunci când faci dragoste.