Iată 10 avantaje ale celor care nu au un iubit. Asta ar trebui să te facă să te simţi mai bine şi să te bucuri de momentul tău.

1. Ai libertate

Poţi merge oriunde şi să faci tot ce vrei. Tu eşti responsabilă pentru tot ce faci,iar viaţa ta este acum complet în mâinile tale. Fie că eşti mamă,o femeie de carieră ocupată sau o tânără absolventă de facultate,acum este momentul să faci lucrurile pe care în mod normal nu ţi-ai permite să le faci. Urcă în maşină şi du-te undeva unde visai de mult să mergi.

2. Nu era jumătatea ta

În cazul în care ar fi trebuit să fiţi împreună,nimic nu v-ar fi despărţit,ştii asta. Pur şi simplu aşa trebuia să fie. Fie că ai crezut că a fost iubirea vieţii tale,sau a fost ceva pasager,în cazul în care nu a mers,atunci nu a fost relaţia potrivită pentru tine. 

3. Ai patul întreg la dispoziţie

Nu mai vorbim de sforăit,de faptul că trăgea toată plapuma şi că foitul lui te ţinea trează întreaga noaptea. Iar dimineaţa trebuia să cauţi cearşaful adunat sub picioarele lui. Învaţă să dormi ca o stea de mareşi să te bucuri de acel spaţiu suplimentar.

4. Ai linişte

Ştii acele momente când chiar vrei doar să fie liniştesau să te uiţi la un film turcesc la TV,fără toate acele comentarii şi glume iritante? Acum poţi profita din plin.

5. Ai mai puţină treabă

Dezordinea din casă este doar dezordinea ta. Acum poţi să faci curăţenie şi ştii că va rămâne curat până când decizi tu să faci mizerie. Nu mai aduni ciorapi şi boxeri din toată casa,inclusiv din bibliotecă. De azi economiseşti tot acest timp şi îl poţi petrece făcând ceva ce îţi place.

6. Întâlneşti oameni noi

Când erai într-un cuplu,aveai tendinţa de a petrece timpul cu alte cupluri. Aşa funcţionează lucrurile la toată lumea,nu te învinovăţi pentru asta. Mai bine sună-ţi una dintre prietenele singure,aranjează o seară cu prietenii ei şi gata!,faci parte dintr-un cerc social nou.

7. Stai la duş cât vrei tu

Delectează-te cu faptul că poţi sta în baie atâta timp cât vrei,fără să bată nimeni la uşă,întrebând dacă "te-ai înecat acolo" sau spunând că are nevoie de toaletă.

8. Îţi învingi teama de necunoscut

Oamenii sunt speriaţi de necunoscut,dar este atât de interesant să nu ştii ce te aşteaptă mai departe. Ai şansa să îţi reinventezi viaţa de la zero,pentru a întâlni pe cineva care te merită cu adevărat,să faci lucruri care te fac să zâmbeşti şi să ai o viaţă incredibilă,plină de iubire şi fericire. Deci,ce urmează?