Dacă simţi că sexul şi-a pierdut farmecul şi că tu şi partenerul aţi intrat într-o rutină,nu te panica. Trage aer în piept şi adu-ţi aminte:sexul poate fi chiar distractiv. Iată 8 sfaturi pentru un upgrade instantaneu al vieţii intime.

1. Fii deschisă

În mod ironic,discuţiile despre sex pot fi mai jenante şi mai dificile decât sexul în sine. Cum să îi spui lui ce te excită? Simplu! Deschiderea în faţa partenerului poate face diferenţa între o partidă fadă şi una fierbinte,ca la început.

2. Nu lăsa imaginea corpului tău să te afecteze

Poţi fi cea mai frumoasă femeie din lume,dar dacă eşti nesigură,te costă scump. Ce dacă ai puţină celulită,vergeturi sau câteva kilograme în plus?  Toată lumea are mici defecte. Iubitul tău te adoră pentru ceea ce eşti tu per total,nu pentru un aspect anume. Iubindu-te exact aşa cum eşti,vei reuşi să fii irezistibilă pentru jumătatea ta.

3. Preia conducerea

Ei,bine,da. Şi în pat este nevoie de un lider. Aşa că nu este nimic greşit să preiei tu conducerea. Astfel îţi vei îndruma partenerul spre o partidă fierbinte,iar el va fi uimit să descopere leoaica din tine. Stabileşte ritmul sexual propriu pentru a creşte intensitatea orgasmului.

4. Mai multă distracţie

Sexul nu trebuie limitat doar la dormitor-există o mulţime de locuri de explorat,cum ar fi bucătăria,duşul,scările sau liftul. Mare atenţie,însă,să nu aveţi spectatori

5. Foloseşte-ţi imaginaţia

Rutina este plictisitoare. Condimentarea vieţii sexuale presupune să experimentezi cât mai mult! Nu lăsa timiditatea să îţi stea în drum.

6. Citeşte ficţiune erotică

Lecturarea unei cărţi erotice este o modalitate foarte bună de a intra în propria ta minte şi de a te pregăti pentru o partidă de sexnebun.

7. Încearcă jucăriile sexuale 

Utilizarea regulată dejucării sexualeîmbunătăţeşte experienţa amoroasă şi satisfacţia ambilor parteneri.

8. Experimentează 

Un mod simplu de a condimenta relaţia este să încercaţi în fiecare seară o nouă poziţie.