Aici găseşti idei de poziţii de sex,sfaturi şi trucuri care ar trebui să rezolve orice problemă din dormitor în anul 2016.

1. Preia controlul

În acest an,încearcă să fii mai rea. Un pic de piele,nişte cătuşe sau un costum din latex ar putea fi acel ceva de care are nevoie viaţa ta sexuală.

2. Prinde-l de testicule

Untrucneaşteptată pentru o partidă de sex fierbinte este să îi faci masaj la biluţe în timpul actului sexual. Nu fi prea agresivă,rolul este să provoci plăcere,nu suferinţă. De aceea este nevoie de o mişcare uşoară,ritmică,ce îl va surprinde pe iubitul tău şi îl va duce pe culmile plăcerii.

3. Interpretează roluri

Jocul de rol  nu trebuie să fie ceva înfricoşător. Unele femei consideră că este chiar distractiv să-şi asume o altă identitate pentru o noapte. Este o şansă pentru tine şi partenerul tău să puneţi în practică fanteziile pe care sunteţi curioşi să le exploraţi.

4. Menage a trois

Dacă te-ai gândit vreodată la cât de palpitantă ar fi o partidă de sex în trei,acum este momentul să afli. Eşti tânără,sălbatică şi experimentală. Dacă ai un partener stabil trebuie să ţii cont de un sfat:cel mai bine este ca invitatul să fie o persoană necunoscută,decât cineva din anturajul vostru.

5. Uită-te la filme pentru adulţi cu partenerul tău

Uită-te la filme interzise minorilor,alături de iubitul tău. Este o modalitate excelentă de a vedea ce îi stârneşte interesul şi de a fura idei pentru viaţa voastră sexuală. Acest lucru nu doar că nu va pune în pericol relaţia voastră,dar chiar o va consolida,susţin specialiştii.

6. Folosiţi prezervativ aromat

Fă din sexul oral o partidă deosebită. Acest tip de sex poate să nu atragă pe orice femeie,dar un prezervativ cu aromă de mentă poate face actul în sine mai plăcut pentru tine. Nu uita,însă,că acesta este recomandată doar pentru sexul oral. Pentru sexul normal poate fi extrem de neplăcut,ca să nu mai vorbim de faptul că poate să irite sau poate duce chiar la infecţii.

7. Foloseşte un cub de gheaţă

Ia în gură un cub de gheaţă înainte de a-i face partenerului sex oral sau cunnilingus. Senzaţia de frig este un mod fantastic de a da fiori plăcuţi iubitului. Cine s-ar fi gândit că ceva atât de rece poate fi atât de fierbinte?

8. Jucării,jucării!

Unii tipi cred că aducerea jucăriilor în dormitor reprezintă cumva o ameninţare la adresa bărbăţiei lor. Nimic mai greşit! Acestea nu fac decât să condimenteze viaţa sexualăa unui cuplu stabil.