Dacă te-ai simţit vreodată nesigură în dormitor,află că nu eşti singura. De fapt,cele mai multe femei se confruntă cu această problemă. Iată care sunt cele mai recomandate poziţii de sex,astfel încât să te bucuri de moment,chiar dacă eşti o timidă incurabilă.

1. Poziţia misionarului pe la spate

Partenerul va vedea foarte puţin din corpul tău în această poziţie,astfel încât,în ​​cazul în care obiectivul tău este să îi eviţi privirea,şi să fii cât mai puţin expusă,aceasta este poziţia potrivită. De asemenea,ai posibilitatea să îşi stimulezi clitorisul.

2. Poziţia doggy style

Poţi să îţi sprijini abdomenul pe o pernă,pentru a fi cât mai mult ferită de privirea şi de atingerile lui. Totuşi,el va avea acces la clitoris,iar stimularea punctului G va fi mai intensă.

3. Poziţia cowgirl

În acest fel vei sta cu spatele la el,complet,astfel încât privirile voastre nu se vor intersecta nici măcar accidental. În acelaşi timp ai posibilitatea să stabileşti ritmul potrivit pentru starea în care te afli tu în acel moment.

4. Poziţia cowgirl inversă

Dacă eşti timidă sau  te simţi complexată de trupul tău,întoarce-te cu spatele la partener. Iubitul nu se va supăra.  Pentru mai multă stimulare,apleacă-te uşor în faţă.

5. Cu genunchii la piept

Fie că stai pe burtă,pe o parte sau pe spate,atunci când îţi strângi picioarele la piept,te simţi mai protejată,mai sexy şi mai flexibilă. Această poziţie îţi scoate în evidenţă oricare parte a corpului pe care ai vrea să o vadă iubitul tău.

6. Îmbrăţişaţi

Este o poziţie romantică,ce îţi va întări sentimentul de intimitate. Pentru o penetrare profundă,întinde-te pe o parte,în timp ce el te penetrează pe la spate. Depărtează picioarele şi cuprinde-i strâns mijlocul.

7. Faţă în faţă

Deşi este o poziţie care presupune ca privirile voastre să se intersecteze... chiar foarte mult,te vei simţi mult mai bine decât în alte poziţii. Vă întindeţi unul în faţa celuilalt. Pui un picior peste şolduri lui şi te mişti lent,astfel încât penetrarea să fie uşoară,fără durere.

8. Poziţia lotus

Aceasta este o poziţie din kamasutra. Pentru a face acest lucru,partenerul tău stă cu picioarele încrucişate,în timp ce tu te aşezi în poala lui. Relaxează-te şi bucură-te de moment,în braţele iubitului.