Locul de desfăşurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul oraşului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educaţie şi se întinde pe o suprafaţă de 41.000 mp, oferind astfel participanţilor un acces generos în eveniment.

Spaţiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare maşină, fără a fi impusă purtarea măştii timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanţare socială impuse de legislaţie, dar oferind participanţilor tot confortul.

De asemenea, în cadrul locaţiei va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 20 x 15 metri, video 200 metri pătraţi, lumini inteligente 100 buc.) în aşa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor, sunetul va fi transmis pe frecvenţă radio achizitionata în fiecare maşină, dar şi un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicaţie online a produselor de food & drinks.

Dorind să ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, organizatorii asigură că în cadrul proiectului for fi derulate orice acţiuni culturale: concerte, piese de teatru şi chiar prezentări de modă dar şi că poate programul fi continuat până la sfârşitul anului 2020.

“În contextul actual, turiştii vor fi mult mai motivaţi să aleagă Sibiul ca destinaţie de concediu, având posibilitatea de a se delecta şi cultural, profitând în acelaşi timp de atracţiile deja cunoscute ale oraşului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraş încărcat de istorie dar, în acelaşi timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experienţe sociale sau culturale.”, a declarat Anca Popică, Project Manager.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/.