Chiar dacă publicul de astăzi este diferit faţă de cel din 2005,când vorbim despre motive de bucurie în familie ele sunt la fel de simple şi au legătură cu o viaţă trăită frumos alături de cei dragi. Itsy Bitsy vrea şi în următorii 9 ani să ţină familia aproape,cu multe motive de bucurie.

Pentru a inspira părinţii din toată ţară,sărbătoarea Itsy Bitsy din aceste zile adună motive de bucurie de la ascultători. Rolurile se schimbă acum şi ascultătorii construiesc o listă lungă de idei care ajung să scrii o carte despre cum poţi avea bucurie în familie,zi de zi. Prietenii noştri dragi ne împărtăşesc şi ei din secretele lor de bucurie în familie,la zi de sărbătoare.

„Am învăţat de la oameni trecuţi prin încercările vieţii să mă bucur de fiecare secundă de pace în care am norocul să îmi văd copilul crescând frumos. Cred că bucuria o simţi când ştii să îi priveşti pe cei dragi cu recunoştinţă,nu ca pe nişte oameni de la care vrei mereu ceva. Mi-aş dori să fim o mare familie pe Pământ,care se bucură de darurile vieţii,în fiecare zi", a declarat Andreea Marin la ceas de sărbătoare Itsy Bitsy.

 „În familia noastră cel mai mare motiv de bucurie e zâmbetul lui Vlad, băieţelul nostru de 9 luni. Că să îl obţinem, eu şi soţul meu dăm de multe ori în mintea copiilor şi dansăm ca nebunii, ne maimuţărim în fel şi chip arătându-i într-o mie de feluri cât îl iubim. Astfel de "secvenţe" în 3 personaje sunt motivele mele de bucurie,căci simt că suntem uniţi cu adevărat”,povesteşte tânăra actriţă Dana Rogoz.

Greu de crezut,dar momentele simple de viaţă sunt secretul bucuriei în familie şi ascultătorii Itsy Bitsy FM vorbesc deja cu plăcere la radio despre primii paşi ai copilului,despre joaca în familie şi mersul pe jos împreună prin zăpadă. La 9 ani de radio Itsy Bitsy realizatorii emisiunilor “Dimineaţă în familie”,“Mamma mia”,“Joc în familie” şi “Salveaz-o pe Albă că Zăpadă” adună motive de bucurie,aşa cum o trăiesc oamenii frumoşi din familiile româneşti.

Ascultătorii pot suna la 0725 300 700 şi se pot înscrie la concurs pe site-ul www.itsybitsy.ro.