Cele mai frecvente vise pot fi acelea în care îţi înşeli partenerul, că te vei căsători, că veţi avea un copil sau că faceţi dragoste împreună. O echipă de experţi a găsit nouă vise pe care le au, de obicei, îndrăgostiţii. Ei le-au identificat în urma unui sondaj la care au luat parte 3854 de femei şi bărbaţi, scrie Daily Mail. Află, în continuare, ce semnifică fiecare dintre ele. 

Visezi că partenerul/partenera se întoarce la fosta/fostul 

Cel mai comun vis pe care îl au cuplurile este că unul dintre parteneri îl înşală pe celălalt cu fostul sau fosta. Asta denotă, de obicei, o nesiguranţă şi este bine să vezi care este motivul din spatele acestei frici. Îţi este teamă de abandon, te simţi neglijat/ă de partener, ai o stimă de sine foarte scăzută? Este timpul să reflectezi asupra ta! 

Visezi că se desparte de tine 

Este al doilea cel mai întâlnit vis printre îndrăgostiţi. Chiar dacă ai un sentiment extrem de neplăcut atunci când visezi asta, în realitate poate să aibă un sens pozitiv. Asta poate însemna că eşti dispus/ă să faci următorul pas în relaţie, că începi un capitol nou din viaţa ta sau poate că eşti pregătit/ă să spui primul Te iubesc. 

Visezi că veţi avea un copil 

Dacă nu-ţi doreşti o familie în viitorul apropiat, atunci visul ţi se poate părea cam înfricoşător. Cu toate acestea, semnificaţia din spatele acestui vis este unul pozitiv. De obicei, asta presupune idei noi şi oportunităţi care vor apărea în viaţa ta. Rolul partenerului în vis este să te ajute să-ţi construieşti şi să-ţi împlineşti obiectivele la care aspiri. 

Visezi certuri în cuplu 

Dacă visezi să te cerţi cu partenerul/partenera, asta înseamnă, de obicei, că există unele sentimente pe care le-ai adunat de mai multă vreme şi care trebuie “eliberate”, exprimate. Comunică cu răbdare şi iubire tot ceea ce scârţâie în relaţia ta. Astfel, te vei simţi ca şi cum ţi s-ar fi luat o greutate de pe inimă! 

Visezi că faci dragoste cu partenerul tău/partenera ta 

Poate însemna faptul că, în realitate, există unele fantezii sexuale pe care nu le-ai împărtăşit partenerului tău, dar pe care ţi-ar plăcea să le experimentezi împreună cu acesta. Visul poate crea o legătură profundă între tine şi partenerul de cuplu. 

Visezi că partenerul/partenera moare 

Acest vis indică teama de a-ţi pierde partenerul sau de a pune capăt relaţiei actuale. O altă semnificaţie poate fi aceea că atitudinea celuilalt/celeilalte s-a schimbat, iar asta îţi poate produce stări de anxietate. Totul constă în comunicare, până la urmă. 

Visezi că îţi înşeli partenerul/partenera cu cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă 

Acest vis nu înseamnă neapărat că eşti atras de acea persoană şi nu are legătură, în realitate, cu înşelatul. Visul înseamnă, de obicei, că te simţi vinovat/ă că ţi-ai neglijat partenerul/a într-o anumită situaţie şi îţi doreşti să compensezi cumva acest lucru. 

Visezi că te căsătoreşti cu el/ea 

Depinde ce simţi, cu adevărat, în acel vis şi care sunt emoţiile care te încearcă. De exemplu, poate însemna că legătura voastră este una puternică şi că relaţia este una serioasă. Pe de altă parte, în vis te poţi simţi nesigur/ă dacă vrei să faci acest pas sau nu. 

Visezi că partenerul/a atentează la viaţa ta 

A visa că cineva încearcă să te omoare este o senzaţie groaznică, mai ales dacă acel cineva este persoana iubită. În realitate, acest vis poate însemna că ascunzi anumite lucruri şi îţi este teamă să le dezvălui, de aceea ai tendinţa să le eviţi. 

FOTO Shutterstock.com