Pe măsură ce înaintezi în viaţă, ca femeie, ar trebui să ai un răspuns la aceste întrebări:

Îţi doreşti copii?

Nu toate femeile sunt făcute să aibă copii. Fie că eşti într-o relaţie serioasă, mai puţin serioasă sau singură, ar trebui ca, la un moment dat, de preferat până nu este prea târziu, să ai răspuns la această întrebare.

Eşti în relaţia potrivită?

De multe ori, obişnuinţa, ataşamentul sau teama de singurătate te pot face să rămâi într-o relaţie cu persoana nepotrivită. De aceea, ar trebuie să te întrebi dacă persoana cu care eşti este cea potrivită pentru tine.

Ce compromisuri nu eşti dispusă să faci?

Fie că este vorba despre viaţa personală sau cea profesională, ştim cu toţii, există unele compromisuri pe care le putem accepta şi altele pe care sub nicio formă nu le-am permite. Ei bine, ar trebui să le ai foarte bine definite pentru că doar astfel vei reuşi să ajungi la jobul sau relaţiile pe care ţi le doreşti.

Ce relaţie am de fapt cu părinţii?

Viaţa de adult înseamnă să realizezi că părinţii nu vor fi acolo pentru totdeauna şi că la un moment dat vei trăi fără ei. De aceea, să-ţi examinezi relaţia cu aceştia şi să treci peste divergenţele pe care fiecare dintre voi le-a provocat e un pas important.

Cât de mult îmi pasă de profesia mea?

Îţi place ceea ce faci sau faci acel lucru doar pentru că te ajută să câştigi bani? Oricare ar fi răspunsul, acesta ar trebui să dicteze cursul a ceea ce faci în acest sens.

Cât de mult îţi iubeşti corpul?

Să-ţi iubeşti corpul înseamnă să te simţi bine în pielea ta şi să depui efortul necesar pentru a reuşi acest lucru. Iar aici ne referim la alimentaţie, sport, stil de viaţă. Nu uita, mănânci ca să trăieşti, nu invers!

Cât de mult îţi pasă de ce cred cei din jurul tău?

De exemplu, ai făcut zeci de poze în vacanţă doar pentru că îţi place să fotografiezi sau pentru că vrei ca ceilalţi să vadă locurile pe care le-ai vizitat?!

Te străduieşti îndeajuns?

Indiferent de ceea ce faci, trebuie să ştii dacă efortul pe care îl depui e tot ceea ce poţi sau e loc de mai bine.

Eşti fericită?

Suntem mereu în căutarea fericirii şi totul trebuie să fie făcut în acest sens. Dacă răspunsul tău la această întrebare este nu, atunci ar trebui să te gândeşti ce ai putea face pentru a fi fericită şi nu ne referim aici la lucrurile materiale.

Sursa foto: Youtube