Spontaneitatea

O femeie care nu face nimic imprevizibil şi spontan, oricât de frumoasă ar fi ea din punct de vedere fizic, e în ochii unui bărbat o femeie plictisitoare. Câteva gesturi spontane, sau măcar deschiderea spre acest lucru, e apreciat.

Cum conduce

Da, bărbaţilor le plac femeile care se descurcă la volan şi cărora le place viteza.

Care îşi iubesc viaţa

Să te plângi constant în legătură cu tot ceea ce ţi se întâmplă nu e o trăsătură care să-i placă cuiva, nicidecum iubitului tău. Femeile care îşi asumă eşecurile şi succesele şi ştiu să înveţe, respectiv să se bucure de ele sunt cele care au un plus în ochii oricărui bărbat. 

Care ştiu să gătească

Bunicile noastre spuneau că modul sigur prin care ajungi la inima unui bărbat este mâncarea. Lucru valabil şi astăzi, în ciuda emancipării femeii. Asta nu înseamnă că trebuie să-i găteşti dimineaţa, la prânz şi seara, dar, măcar ocazional, prepară-i ceva delicios.

Naturaleţea

Atât în ceea ce priveşte personalitatea, cât şi aspectul fizic, naturaleţea iese în cele din urmă la suprafaţă.

Acceptă compromisuri

Orice relaţie cere compromisuri, iar unui bărbat îi va plăcea cu siguranţă o femeie care e dispusă să accepte compromisuri de dragul lui.

Simţul umorului

Este o calitate necesară pe care orice bărbat şi-o doreşte pentru partenera lui de viaţă. Aşa că, nu te lua prea în serios!

Care se îngrijesc

Da, bărbaţilor le plac femeile care dau mulţi bani pe creme şi produse de îngrijire şi cărora le place să meargă prin magazine pentru hainele din ultima colecţie. Pe scurt, le plac femeile care ştiu să aibă grijă de ele.

Care îşi doresc să devină mame

Să vorbiţi despre copii de la primele întâlniri poate fi cam mult. Însă acest lucru nu înseamnă că bărbaţilor nu le plac femeile care îşi doresc copii.

Sursa foto: glamour.com.