În paginile revistei vei găsi reţete pentru toate gusturile,potrivite pentru orice ocazie.  Pe vremuri,în ajunul postului,gospodinele fierbeau oalele în care au preparat mâncarea de frupt,iar tradiţia postului se continuă şi în zilele noastre. Însă,postul nu este doar un prilej de curăţare a sufletului,ci şi a trupului,o pauză de la carne şi de la produsele lactate fiind,măcar din când în când,binevenită. Noi ţi-am pregătit cu drag cele mai gustoase reţete,potrivite pentru orice buzunar şi care vor face deliciul întregii familii. Poţi începe masa cu aromatele bruschette cu roşii şi busuioc,vei continua cu o ciorbiţă de legume „ca la mama acasă“,urmată de o porţie de hribi picanţi,pentru ca la final să te răsfeţi cu o felie de tort de ciocolată. Descoperă în paginile revistei tot felul de reţete,care mai de care mai savuroase,şi spune-ne care este preferata ta!