Descoperă în cel mai nou număr o mulţime de articole captivante, reţete testate, răspunsuri medicale şi sfaturi pentru o dietă echilibrată şi o viaţa sănătoasă, dar şi un interviu cu adevărat ieşit din tipare, cu celebra prezicătoare Carmen Harra; prezicătoarea spune că vede în viitorul apropiat soluţii pentru virusul acesta care ne-a dat peste cap vieţile. Mai poţi citi în această ediţie cum este bine să te îmbraci la munte, care sunt alimentele permise în dieta ketogenică, ce trebuie să ştii despre bacteria ulcerului, horoscopul detaliat al anului 2022, soluţii pentru a-ţi dezlipi copilul de ecrane şi multe altele.

Află din cea mai nouă ediţie „Click! Pentru femei‟ din acest an cât de important este pentru sănătate să dormi suficient, povestea de viaţă a scriitoarei J.K. Rowling, „mama‟ lui Harry Potter, topul celor mai spectaculoase şi lungi părţii de schi din România. Citeşte revista de la prima la ultima filă, pentru că vei descoperi o lume întreagă într-o singură ediţie.

Află detalii despre cum să te abonezi la revistă, pentru a profita de reducerea de 29% faţă de preţul la chioşc https://abonamente.adevarul.ro/19_click-pentru-femei