Chefii ne-au răsfăţat cu plăcinte delicioase, preparate cu ajutorul foilor de plăcintă BELLA, pâinică făcută în casă şi crescută cu ajutorul drojdiei Secretul Bunicii, salate proaspete şi sănătoase asigurate de Agriro Fresh, dar şi vinuri răcoroase din partea Domeniile Sâmbureşti.

Chef Marian Ion a pregătit o plăcintă mexicană delicioasă, la al cărui aluat a folosit făină, apă şi puţină sare. Plăcinta a fost pregătită pe plită şi conţine ingrediente precum: carne tocată de vită, sos de roşii bogat, boabe de porumb, ardei jalapeno şi ardei gras.

Chef Toma Cosmin ne-a pregătit minciunele, vestitele gogoşi cu forme iregulate, care au crescut văzând cu ochii datorită drojdiei Secretul Bunicii, şi care s-au bucurat de un succes fantastic în rândul invitaţilor prezenţi la eveniment.
Tot Chef Toma ne-a învăţat să preparăm în timp record o salată delicioasă şi fresh cu ajutorul mixurilor de Salată Agriro, peste care a adăugat ulei, oţet balsamic, piept de pui la grătar şi crutoane.

Deliciile serii au constat în mini plăcintele Bella, cu măr şi brânză, mini burgerii oferiţi de Berăria H, apa vitaminizată de la Vitamin Well, produsele proaspete de la Sano Vita.
Invitaţii au plecat acasă cu produse Sano Vita, Asevi, Pure Media şi multe alte lucruri, dar şi reţete inedite, precum reţeta de budincă de griş cu lapte, ori pâinica dospită în casă.

Gazda evenimentului, Chef Dezbracatu a asigurat cea mai veselă atmosferă şi a încurajat cititorii Click! Poftă Bună! să continue tradiţia de a participa la Atelierele de Gătit, acolo unde utilul se îmbină cu plăcutul, iar pasiunea pentru mâncare ne aduce pe toţi împreună.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor:

Agriro

Secretul Bunicii

Bella

Domeniile Samburesti

Vitamin Well

Sanovita

Asevi

Berăria H

Pure Media