Actorul s-a confruntat cu dependenţa de jocurile de noroc, peste care a trecut extrem de greu, dar acum când se uită în spate, o vede ca pe o lecţie de viaţă din care a avut foarte mult de învăţat.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră cunt peste voi de un milion de ori"

„Eu am avut o perioadă în care jucam foarte mult cazino, pierdeam foarte mulţi bani. Când m-am lăsat acum 10 ani de cazino, am descoperit poker-ul. Aveam foarte multe datorii. Am câştigat câteva mii de dolari. A doua zi la ora opt eram iar la poker",  a spus Augustin Viziru în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că s-a lăsat de toate viciile, şi-a plătit datoriile şi nu mai are de-a face cu acest mediu.

Mi-am plătit toate datoriile. Nu mai joc nici poker. Este un joc atât de complex, amplu. Sunt şcoli. În prima lună când am ajuns la zero m-am lăsat", a mai spus Augustin Viziru

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri din intimitate: ”Este extrem de important. Te ajută ca să nu te obinuieşti fără!”

Mai mult, Augustin Viziru a anunţat public că urmează să devină tată şi că femeia care îi este alături îi va deveni soţie.

„Viaţa mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie, mă însor, o să am şi un copilaş”, a dezvăluit Augustin Viziru pentru Viva!.