În urmă cu câteva săptămâni, editorii revistei britanice dedicată lumii cinematografice, Empire, i-au rugat pe cititori să voteze cu personajul preferat din filme, a cărui fapte sau replici i-a inspirat. Mesajele au venit cu miile, după care a urmat rezultatul clasamentului, care a fost publicat în ediţia de iunie a revistei. A fost prezentat un top 50 al celor mai buni eroi de film de pe marele ecran.  

În opinia cititorilor, personajul Indiana Jones, din seria cu acelaşi nume, interpretat de Harrison Ford a meritat locul I. Pe locul doi s-a clasat Ellen Ripley, din seria Alien,  rol jucat de Sigourney Weaver. Pe locul trei s-a situat Iron Man, interpretat de Robert John Downey, Jr.

În primii zece mari eroi au fost incluşi şi Căpitanul America, Luke Skywalker şi prinţesa Leia, Batman, Superman şi Black Panther.

Actorul Harrison Ford, în vârstă de 77 de ani, continuă să-şi trăiască viaţa ca pe o aventură. El pilotează avioane încă din anul 1990 şi a avut mai multe incidente de-a lungul anilor.

În luna aprilie 2020, el era pe punctul de a se ciocni cu un alt avion, după ce a interpretat greşit indicaţiile primite de la turnul de control. Actorului i s-a transmis să amâne aterizarea, pentru că un alt avion se pregătea să decoleze. Din fericire, cele două avioane nu au fost, totuşi, în pericol să se ciocnească, iar Ford şi-a cerut scuze.

Sursa foto: https://www.empireonline.com/