Povestea de dragoste dintre ea şi Smiley ar fi avut loc în urmă cu 10 ani, atunci când au înregistrat împreună piesa "Jumătatea ta". Smiley facea parte din formaţia "Simplu", iar Claudia era cunoscută drept "Cream".

În ciuda zvonurior, cei doi nu au confirmat niciodată că au fost împreună.

De atunci, viaţa Claudiei Pavel s-a schimbat mult în ultimii ani, aceasta şi-a încercat norocul în actorie, are un copil, s-a mutat din America în România. 

În 2014, întoarsă din America, cântăreaţa a vorbit despre legătura sa cu artistul Smiley. „Au fost nişte suspiciuni ale presei”, a declarat ea pentru Kanal D.


Claudia Pavel, implicată într-un nou scandal

Cântăreaţa ar fi hotărâtă să o dea în judecată pe vedeta TV Brigitte Sfăt din cauza unor afirmaţii pe care aceasta le-a făcut în reality show-ul „Ferma“, unde sunt concurente. Brigitte a afirmat că unul dintre foştii ei soţi, Octavian Sfăt, cel al cărui nume l-a şi purtat până la căsătoria cu Ilie Năstase, ar fi înşelat-o pe timpul căsniciei lor cu Claudia Pavel.


Mai mult, Brigitte Sfăt a făcut o remarcă tendenţioasă la adresa solistei: „Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“, le-a spus Brigitte Sfăt celorlalţi concurenţi.