Păzea că vine primarul cu un Ferrari la mall! De fapt,nu la mall,ci în mall! Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale unui centru comercial din Moscova arată un Ferrari California făcând drifturi şi gonind prin faţa vitrinelor magazinelor,în timp ce forţele de ordine încearcă,în mod hilar,să-l oprească şi,de-a dreptul naiv,punându-şi viaţa în pericol.
 
Presa din Marea Britanie care a preluat informaţia susţine că această cascadorie a fost una neautorizată. Reacţia oamenilor de pază pare însă,regizată. Regie sau cascadorie spontană,autorităţile l-au reţinut pe şofer după 20 de minute de distracţie. Acesta a dezvăluit că intrase în mall prin depozitul de marfă,cu 10 minute înainte de închiderea centrului comercial.
 
Cel aflat la volan bolidului Ferrari este Alexander Donskoi,fost primar al oraşului Arkhangelsk din nordul Rusiei. Acesta i-a dedicat întreaga aventură la mall unei artiste din fosta Iugoslavie,Marina Abramovic.
 
Donskoi are antecedente penale şi se pare că nici de această dată nu va scăpa basma curată. În 2007 a fost arestat pentru abuz în serviciu,la scurt timp după ce şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Rusiei. Personalitate controversată,Donskoi este şi cel care a fondat primul muzeu al sexului,deschis la Moscova în 2011.