Am marcat o altă reuşită în lupta cu tentaţiile:am supravieţuit unui grătar doldora de ispite,la care nu m-am atins nici de mici,nici de cârnăciori,nici măcar de brânza telemea (nu am undă verde decât la telemea de maximum 6% grăsime),caşcaval ori mezelurile care-mi făceau cu ochiul din farfurie! Şi-am martori care să ateste rezistenţa mea! De Sfântă Mărie,am făcut o excursie până la Cheile Nerei,prilej cu care am vizitat şi Cascada Bigăr (declarată printre cele mai frumoase 100 de cascade din lume).

După un drum în care mi-am ostoit foamea cu un măr şi un iaurt degresat,pe post de gustări,momentul în care ne-am aşezat la masă,pe malul apei,a fost unul destul de greu,trebuie să recunosc. În timp ce familia mea se delecta cu de toate,eu am avut liber doar la piept de pui la grătar,salată de roşii cu castraveţi şi ceapă (stropită cu puţin ulei de măsline),dar şi la... mici din carne de vită,preparaţi şi asezonaţi de seara! În mod normal,în supermarketuri găseşti doar mici gata preparaţi,din amestec de carne de vită şi de porc. Cum eu nu am voie să mănânc carne de porc,dar am liber la vită,am cumpărat o bucată de carne de vită,pe care am tocat-o în magazin. Cu o seară înainte de grătar,am asezonat-o cu usturoi,oregano,ţelină,sare,piper,urmând ca a doua zi s-o preparăm pe grătar sub formă de chifteluţe şi mici. Au ieşit absolut delicioase!


În plus,pentru prima oară într-o lună,am luat trei guri de vin alb (am voie doar 100 ml de vin alb sau roşu pe săptămână,dar,până acum,nu m-am riscat!). În rest,cea mai dulce licoare a fost apa. Tot săptămâna aceasta,am aflat de la specialiştii de la centrele de slăbit şi înfrumuseţare Silhouettecât de importantă este buna funcţionare a sistemului limfatic (care asigură „mersul“ tuturor organelor). În planul meu de tratamente corporale,au fost introduse trei noi proceduri,printre care cele care stimulează drenajul limfatic (menit să mă ajute să scad în centimetri la nivelul taliei şi coapselor,dar şi să elimine celulele de grăsime care „alimentează“ celulita). De mare ajutor în acest proces pot fi şi capsulele Aloe Ferox,pe bază de extract de Aloe Ferox,de la Herbagetica! Astfel că,până în acest moment,am  pierdut 8,5 kilograme. Mai vreau astfel de pierderi!

 

 Am trecut în a doua lună a campaniei de slăbit,iar rezultatul este de minus 5,5 kg! Sunt bucuroasă de acest rezultat echilibrat,deoarece nu mi-am forţat organismul cu dieta sau cu tratamentele corporale pe care le-am realizat. Pur şi simplu respect dieta personalizată,cu cât mai puţine sau fără nicio escapadă ori tentaţie periculoasă!   Am intrat în această campanie de slăbit cu responsabilitate şi seriozitate,de aceea nu-mi permit să calc strâmb,fiindcă doresc să-mi schimb stilul de viaţă într-unul sănătos,pe termen lung.

Să vă dau un exemplu despre cum arată o parte din dieta mea,într-o zi. Astfel,micul dejun este alcătuit dintr-un fruct permis (piersică,nectarină,o felie medie de pepene roşu,măr),200 g iaurt degresat cu o linguriţă de seminţe de in şi cafea îndulcită cu îndulcitorul natural Sweet&Safe. Aceasta este o variantă,altă variantă ar fi:o felie de pâine prăjită de la Natur Haus,cu 100 g de brânză de vaci degresată şi o roşie sau un ardei şi cafea. Ocazional,în loc de brânză de vaci degresată pot mânca salată de vinete cu foarte puţin ulei de măsline. La prânz,sunt admise salate cu legumele permise (lista lor este generoasă) şi,desigur,minunatele salate de la Eisberg,pe care le-am savurat cu mare plăcere,alături de o pulpă de pui la grătar sau peşte slab la grătar ori la cuptor.


Cina constă într-o ciorbiţă de pui,fără cartofi sau paste,sau salată de legume permise cu o linguriţă de ulei de măsline. Cât despre cele două gustări dintre mesele principale,am voie la două fructe permise. În plus,pe parcursul zilei beau,pe lângă apă sau limonadă,şi două căni de ceai de slăbit Canadian Tea. Sunt tare curioasă ce părere au cititoarele „Click! pentru femei“ despre meniul prezentat şi dacă consideră că este suficientă mâncare pentru o zi sau nu. În acelaşi timp,mi-aş dori ca meniul de mai sus să fie o invitaţie pentru toate femeile să încerce câteva zile un astfel de plan alimentar,fără abateri.

Pentru fiecare dintre noi este un început pentru a slăbi,pentru a consulta un medic nutriţionist,care să ne dea „reţeta“ personalizată de eliminare a kilogramelor în exces. Urmaţi-mi exemplul şi încercaţi să faceţi acest pas,cu răbdare şi curaj!

Campanie susţinută de: