Ajuns la faţa locului, expertul s-a pus pe treabă. A folosit un aparat care localizează punctele de căldură. A găsit zona cu probleme din peretele casei şi s-a pus pe treabă. A scos cărămizile din peretele unei case şi a descoperit un stup întreg de albine.

”Primul lucru pe care l-am făcut a fost să identific prezenţa albinelor. Am localizat stupul cu ajutorul unui aparat pe baza de infraroşii. Am scos cărămizile din perete pentru a scoate la iveală tot stupul. Este miere sănătoasă, nu a fost stropit niciodată.

Nimeni nu ştie exact cât de mare este stupul atunci când descoperă că au unul în casă. Proprietarul se aştepta la unul mic. A fost o surpriză şi pentru mine.

Dar aparatul cu infraroşii nu detectează şi larvele incubate care au o temperatură mai scăzută şi nu apar pe aparat”, a mărturisit expertul în albine.

Pentru că a fost prima dată în viaţa lui când s-a confruntat cu un astfel de caz, David L. Glover a publicat cazul. A făcut îmagini cu întreaga procedură şi le-a publicat pe contul său oficial de Facebook.

Imaginile au primit aprecieri de la 50.000 de oameni în câteva zile. Toată lumea a fost uimită de această situatie care este, întradevăr, inedită!

Sursa: boredpanda.com