Dan Finţescu, un tătic tânăr

Dan Finţescu,vedeta Prima TV,a intrat în rândul tăticilor. Mihaela,soţia lui,a născut recent o mândreţe de fată. Deşi micuţa Mara a venit pe lume cu o zi mai devreme,mezina familiei Finţescu a primit nota 10.

Proaspeţii părinţi sunt împreună de cinci ani şi s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Soţii Finţescu se gândesc deja să-i facă Marei şi un frăţior.

Mădălina Manole, mamă la 42 de ani

Mădălina Manole îşi dorea de mult timp un copil, dar nu a fost să fie până la vârsta de 42 de ani.

În urmă cu două săptămâni a venit pe lume primul ei copil,un băieţel numit Petru. Copilul a fost născut înainte de termen şi a avut la naştere 2,6 kg şi 56 de cm. Acum că sunt părinţi,Mădălina şi iubitul ei,Mircea Petru,intenţionează să-şi oficializeze relaţia.

Oana Sârbu este mămică adoptivă

Chiar dacă nu a devenit până acum mamă pe cale naturală,Oana Sârbu trăieşte bucuriile maternităţii. Ea a adoptat un băieţel de câteva luni.

Cântăreaţa nu a dat prea multe detalii despre acest eveniment fericit din viaţa ei. A spus doar că pe băieţel îl cheamă Stelian şi că este un „îngeraş“. Vedeta în vârstă de 41 de ani a mai declarat că procesul de adopţie este aproape de finalizare.

Huidu l-a primit pe bebe "numărul doi"

Huidu a devenit din nou tătic. Soţia lui a născut un băieţel pe nume Mircea. „Cârcotaşul“ a scris câteva impresii şi pe blogul personal:„Bebe Mircea e mititel,bruneţel şi cu mult păr,spre deosebire de tatăl lui.

A venit pe lume sănătos la spitalul Universitar şi acum se chinuieşte cu ţâţica pe care o descoperă încet. Mami se simte bine,iar tati a fost ocupat zilele astea cu sărbătoritul şi a uitat să mulţumească tuturor celor ce i-au transmis felicitări“. Şerban şi soţia lui, Cristina, mai au un băieţel, Rareş.