Căciuli care înveselesc ţinuta

Dacă ideea de a purta o căciulă în plin sezon rece nu te prea încântă, alege modelele colorate, din materiale pufoase, care îţi vor înveseli ţinuta. Verdele smarald se numără printre culorile preferate ale designerilor. Ai nevoie ca urechile să fie bine acoperite, iar părul să nu se strice. Găseşte un model care să îţi vină bine şi pe care să îl poţi asorta cu uşurinţă cu haina de iarnă. Pentru un aspect parizian, mizează pe o beretă sofisticată, în nuanţe puternice sau pastelate. Îndrăzneşte să porţi şi modelele cu perle, aplicaţii strălucitoare sau dantelă.


Căciulă din chenille, Bershka, 49,90 lei


Beretă din lână, H&M, 39,90 lei


Beretă cu perle, Stradivarius, 49,90 lei


Căciulă cu pompon, Sinsay, 29,90 lei

Fulare confortabile şi călduroase

Sunt esenţiale iarna şi reuşesc să întregească ţinuta, dacă ţii cont de câteva aspecte. Alege fularele călduroase, în care să te simţi confortabil şi pe care să îţi facă plăcere să le porţi. În privinţa materialelor, ai de ales între catifea, blană artificială, lână şi stofă. Fularele pot fi clasice, lungi sau la baza gâtului. Pentru un plus de personalitate, optează pentru un fular diferit ca material şi culoare cu bereta pe care o porţi.


Fular de blană artificială, H&M, 59,90 lei


Fular pufos înfăşurat, Bershka, 59,90 lei


Fular din tricot, Orsay, 49,99 lei


Fular, Sinsay, 34,90 lei

Mănuşile, mereu la modă

Când sunt expuse frigului în mod repetat, mâinile pot deveni extrem de sensibile. Protejează-le de temperaturile scăzute cu mănuşi elegante, dar şi călduroase. La fel ca în cazul căciulilor, se poartă mănuşile de piele, cu aplicaţii metalice, iar gama de culori variază de la negru înspre roz magenta. Înainte de a le cumpăra, nu uita să le alegi pe acelea care sunt căptuşite cu blană în interior. Investeşte într-o pereche de mănuşi de piele naturală, care sunt elegante şi nu se demodează nicicând.


Mănuşi cu ţinte, Sinsay, 29,90 lei


Mănuşi din piele întoarsă, Mohito, 59,90 lei


Mănuşi din piele, H&M, 89.90 lei


Mănuşi cu un singur deget, Sinsay, 24,90 lei

Truc Click! pentru femei

O căciulă îţi va veni bine şi dacă o alegi în funcţie de tunsoarea pe care o ai. Astfel, femeilor cu părul scurt sau până la umeri li se potriveşte perfect o beretă inspirată din moda franţuzească sau o bască. Cele cu păr lung pot alege o căciulă călduroasă de blană, o căciulă cu pompon sau o pălărie stil clopot. Nu le alege în aceeaşi culoare cu paltonul sau cu geaca, ci optează pentru culori complementare, care să îţi pună în valoare forma feţei, culoarea pielii şi a ochilor.