Pe ce trebuie să pui accentul?

Din categoria accesoriilor la care o femeie nu trebuie să renunţe sau să facă compromisuri niciodată,îţi voi exemplifica doar trei:pantofii,bijuteriile şi poşetele.

 

Poşeta

În funcţie de petrecerea la care trebuie să ajungi,poşeta poate fi ceva mai simplă sau cât se poate de sofisticată. Cel mai bine însă,este să optezi pentru un model mediu sau chiar mic. În felul ăsta,nu te va incomoda şi nici nu vei putea căra cu tine obişnuitele nimicuri.

Şi nu uita:geanta trebuie să aibă ceva deosebit,care s-o diferenţieze clar de una de zi. Poţi alege un model cu strasuri,aplicaţii de pene,paiete sau fermoare elegante.

 

Pantofii

Pentru că nu trăim la New York,iar Bucureştiul tinde să fie necruţător iarna,te sfătuiesc un singur lucru:încălţă-te comod şi călduros,până ajungi la petrecere,restaurant ori la rude în vizită,şi schimbă-te acolo în condurii fermecaţi.

Ştiu că te gândeşti că vei lua un taxi până acolo,însă uneori,în pragul Sărbătorilor,se întâmplă să nu mai găseşti nici unul,când ai nevoie.

Cât despre pantofii de sărbătoare,aceştia trebuie să fie pe măsură,nu? Alege tocuri medii sau mici,dacă ai de gând să dansezi mult şi unele mai înalte,dacă este genul de petrecere “aşezată”.

Optează pentru modele speciale,din catifea ori piele întoarsă sau de ce nu,din piele normal,deschisă la culoare.

Detaliile sunt importante,aşa că intră în noul an,cât mai sofisticat cu putinţă!

Dacă modelele extravagante ţi se par prea scumpe,poţi încerca şi altceva. Ia o pereche mai veche de încălţări şi încearcă s-o “decorezi” tu,cum te pricepi mai bine.

În Centrul Vechi găseşti magazine de materiale,unde poţi afla şi accesorii,în genul penelor ori pietrelor artificiale. Cu un adeziv special poţi face minuni!

 

Bijuteriile

Alege piese deosebite,speciale atât prin formă şi mărime,cât şi prin materialele folosite.  

Colierele masive sau medii,din lanţuri suprapuse sau cu pietre care-ţi iau ochii,sunt cele mai potrivite,făcând dintr-o ţinută banală,una spectaculoasă!

Cerceii lungi,de tip candelabru sau cascadă sunt perfecţi,dacă rochia ta nu are bretele. În plus,acest model îţi va alungi discret gâtul.