Alege coliere şi brăţări care te evidenţiază

Chiar dacă până acum n-ai îndrăznit să optezi pentru accesorii de dimensiuni mai mari,de data asta chiar sunt o alegere bună,pentru a atrage atenţia asupra braţelor,a formei feţei,asupra gâtului şi a decolteului. Un colier şi o brăţarăcu motive geometrice colorate vor face din orice ţinută,oricât de simplă,una deosebită pentru petrecerile formale de Revelion.

Nu greşeşti optând pentru un plus de strălucire

La petrecerea de An Nou,poţi să mizezi fără grijă pe accentele metalice,ba chiar e indicat. Atenţie,însă,nu exagera! La o rochie simplă,uni,adaugă detalii metalice:un cordon argintiu,o poşetă la fel,o ojă cu sclipici,pantofi cu aplicaţii metalice.

Pantofii,vedeta ţinutei

Noaptea dintre ani te va prinde la o petrecere ţinută într-un restaurant? Alege fără teama că vei greşi o pereche de pantofi roşii,aurii sau argintii,cu aplicaţii ieşite din comun. Şi pantofii în culori vibrante,tari sunt grozavi şi fac din orice ţinută una specială.

Mizează pe culoarea roşie

De Revelion,se poartă mult roşul,verdele,albastrul. Prin urmare,renunţă la clasica rochie neagră sau,dacă nu ai de ales,optează pentru accesorii de culoare roşie sau verde,o eşarfă,o curea,o coroniţă. Unul dintre accesorii poate fi de dimensiuni mai mari. Dacă alegi o pereche de cercei mari şi ai o rochiecu volane sau aplicaţii,renunţă să mai porţi colier,pentru a nu supraîncărca ţinuta. La o rochie simplă se potriveşte perfect un colier deosebit,argintiu sau auriu,care să fie vedeta.  

Renunţă la accesoriile cu motive de Crăciun

Dacă în urmă cu o săptămână sau două erau simpatici,cerceii în formă de brazi de Crăciun,de oameni de zăpadă sau Moş Crăciun,brăţările cu motive specifice Sărbătorilor de iarnă nu sunt cea mai nimerită alegere pentru o petrecere de sfârşit de an,mai ales dacă nu mai eşti de ceva vreme adolescentă. În general,de Anul Nou,acestor accesorii le iau locul cele care sclipesc,Revelionul fiind un prilej să străluceşti.