Vara asta ne îmbrăcăm în stil boem! Prezentările de modă ale marilor designeri au îmbinat elemente ale anilor '60 cu influenţele hippie ale anilor '70 şi cu motive folclorice,toate pentru a crea stilul boem. Fustele şi rochiile lungi,bluzele cu broderii şi imprimeurile florale sunt piesele de rezistenţă.

Bineînţeles,din garderoba ta de vară nu trebuie să lipsească nici accesoriile în acelaşi stil. Iată ce ai putea alege!

Protejează-te de soare cu ochelari rotunzi

Ochelarii circulari sunt un must-have al acestei veri. Sunt un accesoriu hippie,ce aminteşte de stilul renumit al lui John Lennon. Cu rame groase sau subţiri,din metal sau din plastic,ochelarii rotunzi îţi oferă un aer trendy şi jucăuş.

Poartă semi-turbanul pentru un look hippie

Atât eşarfă,cât şi turban,semi-turbanul se întinde în jurul capului şi îţi lasă creştetul liber. Pentru un look chic,ai la dispoziţie o varietate de imprimeuri şi materiale din care să alegi – bumbac sau elastic,mătase sau catifea. Pentru o coafură rapidă în zilele leneşe,poartă turbanul peste părul desprins,coboară-l puţin peste frunte şi ridică uşor părul din jurul creştetului ca să obţii mai mult volum.

Accesorizează orice ţinută cu pene

Penele sunt foarte la modă în această vară. Designerii s-au întrecut în creativitate şi au realizat coliere,cercei şi chiar poşete şi rochii din pene. Peste ocean,americancele nonconformiste au transformat într-o tendinţă a anului extensiile de păr cu pene. Dacă nu te simţi chiar atât de îndrăzeaţă,alege o pereche de cercei cu pene sau o bentiţă de păr cu pană.

Brăţări colorate şi împletite pentru un look vesel

Aşa numitele brăţări ale prieteniei fac furori vara aceasta. Împletite simplu sau cu model şi extrem de colorate,brăţările îţi înveselesc orice ţinută şi îţi scot în evidenţă mâinile. Poartă una sau mai multe pe aceeaşi mână şi jocă-te combinând culorile.

Nu uita!A fi boem este mai mult o stare de spirit decât un stil vestimentar. Dacă eşti o fire liberă şi plină de viaţă,poartă haine comode din materialele uşoare,care sigur te vor face să te simţi bine!