Eşarfa

Aceasta poate fi folosită în diferite feluri şi de aceea nu trebuie să o uiţi acasă. Eşarfa poate fi purtată ca pareo de plajă, pe post de şal când te plimbi seara sau sub formă de bentiţă pentru păr. Dacă ai mai multe în dulap şi nu şti pe care să o pui în bagaj, atunci alege una de culoare neutră ca să poată fi asortată la mai multe ţinute.


Pălăria

În timpul verii, soarele este nociv şi trebuie să ai mereu ceva pe cap ca să nu suferi o insolaţie ulterior. Dacă urmează să mergi mult prin soare, atunci nu uita pălăria. Poate fi una elegantă, cu boruri mari, ce poate fi asortată la rochiţe, sau poţi opta pentru una micuţă, tip fedora, care va merge perfect cu tricouri şi pantaloni scurţi.


Geanta

De cele mai multe ori, în vacanţă, nu este nevoie să iei multe lucruri cu tine, aşa că adaugă în bagaj o gentuţă micuţă pe care o poţi purta atât ziua, cât şi seara şi unde să încapă obiecte esenţiale precum telefonul mobil şi portofelul.


Gablonţuri

Chiar dacă eşti în vacanţă, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii cochetă. Alege cele mai frumoase accesorii din colecţia ta, însă evită să iei cu tine bijuterii preţioase. Rezumă-te doar la gablonţuri, pentru că în cazul în care se va întâmpla să pierzi ceva, nu vei regreta la fel de mult precum în cazul unui accesoriu scump.Sursa foto: Pinterest